2017-10-20 15:56:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Γερή μπάζα για τους ληστές που σκηνοθέτησαν τροχαίο στον Αγ. Βασίλειο
Περίπου 80.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπολογίζεται ότι είναι η λεία των ληστών, που λίγο πριν τις 8.00 σήμερα το πρωί σκηνοθέτησαν τροχαίο και λήστεψαν ταμία του Αρσάκειου Σχολείου, στην οδό Γαληνού, στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Η γυναίκα, μετά την τραυματική εμπειρία που έζησε πηγαίνοντας στην εργασία της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

Νεότερη ενημέρωση 08.40΄

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πιθανόν οι δράστες να σκηνοθέτησαν τροχαίο, προκειμένου να ληστέψουν την υπάλληλο του Αρσακείου, η οποία μετέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι με τον ίδιο τρόπο είχαν ληστέψει στα τέλη Σεπτεμβρίου ταμία επιχείρησης, στην περιοχή της Μαγούλας.

Πρώτη ενημέρωση 08.19΄

Ληστεία σε βάρος υπαλλήλου του Αρσακείου Σχολείου σημειώθηκε λίγο πριν τις 8.00 σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Αγ. Βασιλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα επιτέθηκαν και λήστεψαν υπάλληλο μέσα στο αυτοκίνητό του, στην οδό Γαληνού.

Τα δύο άτομα διέφυγαν με δίκυκλο, ενώ στο περιστατικό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εμπλέκεται και τρίτο άτομο το οποίο επέβαινε σε αυτοκίνητο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ