2017-10-20 19:23:59
Φωτογραφία για Αλήτη, εσύ την έφαγες - Σκηνές σοκ στην κηδεία της 32χρονης Δώρας - Σε ποιον επιτέθηκε η αδερφή της [video]
«Κόρη μου κορούλα μου, σε έχασα, πιάστε τον δολοφόνο θα τον κάνω κομμάτια», φώναζε ο πατέρας της άτυχης Δώρας την ώρα της κηδείας.

Τα λεγόμενα του πατέρα της 32χρονης Εφοριακού προκάλεσαν την οργή της αδελφής της νεκρής που φώναζε «πάρτε τον από εδώ. Αλήτη, εσύ την έφαγες.

Έχεις το θράσος να έρχεσαι στην Εκκλησία;».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η αδλεφή της Δώρας, Κωνσταντίνα  ξεσπούσε εναντίον του πατέρα τους, αφού τα ξημερώματα είχε ποστάρει στο Facebook μια ανάρτηση με τις δηλώσεις του πατέρα τους έξω από το νεκροταφείο γράφοντας:

«Αίσχος, φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας. Χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας», έγραψε, ενώ σε νεότερη ανάρτησή της ευχαριστεί για τη συμπαράστασή τους τούς χρήστες του Facebook και τους καλεί να βοηθήσουν να βρεθεί ο δολοφόνος της αδελφής της.


Χθες, η μητέρα των δύο κοριτσιών σε δηλώσεις της στις κάμερες έλεγε: «Ηταν μάνα για τα παιδιά μου. Η δεύτερη μάνα μας, έτσι τη λέγανε. Πιστεύω ότι το παιδί μου το σκότωσαν όχι για να το κλέψουν. Ήταν στημένο το έγκλημα. Την είχαν παρακολουθήσει. Το παιδί αυτό δεν ήταν ποτέ μόνο του. Μόνο όταν πήγαινε στο νεκροταφείο. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή».

Η δε αδελφή της έγραφε, επίσης στο Facebook: «Αδελφή μου, αίμα μου… έφυγες νωρίς. Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισες. Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί και τώρα μας άφησες μόνους μας. Σε σκότωσαν άδικα κι ήσουν ένας άγγελος. Σε περιμένω να γυρίσεις… ήσουν η ζωή μου όλη».
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ