2017-10-20 20:49:08
Φωτογραφία για Βανέσσα Ντζελβέ: Πόσο έχει αλλάξει η γλυκιά ηθοποιός των 80s;
Η Βανέσσα Ντζελβέ αποκαλύπτει για τον τρόπο που τελείωσε η συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο στη Λάμψη.

Η όμορφη Βανέσσα Ντζελβέ ξεχώρισε με το γλυκό της πρόσωπο στα τέλη της δεκαετίας του ’80 μέσα από τις βιντεοταινίες που έκανε. Ενώ ήταν από τα πρώτα πρόσωπα της Λάμψης όπου υποδυόταν την Φρίντα. Η ηθοποιός μίλησε στον Δημήτρη Μηλιόγλου και στην εκπομπή «ΕΔΩ» και αποκάλυψε για τον τρόπο που οδηγήθηκε στο τέλος η συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο.

«Ο Νίκος Φώσκολος μου το είχε πει πολύ πριν υλοποιηθεί η Λάμψη. Μου το είχε πει ότι με το που θα πάρει έγκριση θα είμαι μέσα. Άρχισαν διάφορες ίντριγκες στη «Λάμψη» που δεν ήταν ωραίες καταστάσεις. Οπότε, αφού έκανα μια συζήτηση, το πήρε κάπως ο Νίκος αυτό που του είπα. Ήταν Παρασκευή απόγευμα, περίμενα να μου έρθουν τα κείμενα, πέρασε μία εβδομάδα, ήρθε η δεύτερη εβδομάδα και χτυπά το τηλέφωνο μου και μου λέει ο Νίκος: «Το ξέρεις ότι έχεις μιάμιση εβδομάδα να εμφανιστείς στη Λάμψη;». Του λέω: «Φυσικά και το ξέρω». «Και γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο; Γιατί δεν ήρθες στο σπίτι μου να κλάψεις; Δεν απόρησες;». Και γύρισε και μου είπε «είσαι άνθρωπος που δεν έχεις φιλοδοξίες», αποκάλυψε στην συνέντευξη της η Βάνέσσα Ντζελβέ.

Η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ακόμα στην εκπομπή, πως ο σύζυγος της έχει «φύγει» εδώ και 4,5 χρόνια, ωστόσο η παρουσία του είναι ακόμα έντονη στην καθημερινότητα της και εκείνη είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.
grxpress
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ