2017-10-20 21:15:53
Φωτογραφία για Βαθιά θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία της Βέτας Μπετίνη - Ποια η επιθυμία της κόρης της [photos]
Με δάκρυα στα μάτια η οικογένεια, συγγενείς και λίγοι φίλοι και συνάδελφοι, αποχαιρέτησαν σήμερα στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης την αγαπημένη ηθοποιό της «βιντεοκασέτας» του ΄80 και στιχουργό, Βέτα Μπετίνη

Πριν δύο μέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου έφυγε από την ζωή η Βέτα Μπετίνη, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η κόρη της, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «η μανούλα μου... έφυγε... για το δικό της ταξίδι... μοναδική της αποσκευή η αγάπη μας»..

Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού έγινε σήμερα, Παρασκευή, στις 15:30, στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Η επιθυμία της Λιάνας Καραγιαννίδου, όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook  είναι αντί στεφάνων ο κόσμος να προσφέρει ένα δώρο στον πλησίον τους, ενώ όσοι παρευρεθούν στην κηδεία να φορέσουν ρούχα με φωτεινά χρώματα, έτσι όπως ήταν η προσωπικότητα της Βέτας Μπετίνη.

“Αύριο Παρασκευή στις 3:30 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο της Νέα Σμύρνης λέμε ένα Μεγάλο Σ' Αγαπώ στη μανούλα μας... Ας βάλουμε Χρώματα Φωτεινά όπως της ταιριάζει... Άλλωστε η ψυχή της ταξιδεύει ήδη σε μέρη αγαπημένα πριν ενωθεί και πάλι με το Φως!  Αντί στεφάνων προσφέρετε ένα "δώρο" σε ένα φίλο σας που το χρειάζεται”, έγραφε το όμορφο μήνυμα της κόρης της ηθοποιού στο Facebook.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ