2017-10-20 23:09:50
Φωτογραφία για Συμμορία γυναικών πρόσφερε σε ηλικιωμένες χυμούς με ναρκωτικά και τις λήστευε
Τρεις γυναίκες, οι οποίες εκτίουν πολυετείς ποινές κάθειρξης, κατηγορούνται ότι εμφανίζονταν ως πωλήτριες χυμών και λήστευαν ηλικιωμένους σε διάφορες πόλεις της χώρας, ρίχνοντας ναρκωτικά στους χυμούς. 

Οι τρεις κατηγορούμενες, ηλικίας 38, 43 και 45 ετών, φέρονται ότι αφού επέλεγαν τα υποψήφια θύματά τους, τους χορηγούσαν ναρκωτικές και υπνωτικές ουσίες που είχαν αναμείξει στον χυμό και στη συνέχεια ανενόχλητες τα λήστευαν. 

Τον Αύγουστο του 2013 βρέθηκε νεκρή, σε κατάσταση αποσύνθεσης, 87χρονη, στο διαμέρισμά της, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και αρχικά τα αίτια του θανάτου αποδόθηκαν σε παθολογικά αίτια. Όμως, ένα αποτσίγαρο που βρέθηκε στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, σε συνδυασμό με την επανεξέταση βιολογικών δειγμάτων, οδήγησε τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στον εντοπισμό των τριών κατηγορουμένων. 


Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αποτσίγαρο ανήκε στην 43χρονη, ενώ η εξιχνίαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε με την τοξικολογική επανεξέταση των βιολογικών δειγμάτων της ηλικιωμένης, καθώς με τη βοήθεια σύγχρονου εξοπλισμού και μεθόδων που οδήγησε στην ανίχνευση ναρκωτικών και υπνωτικών ουσιών στον οργανισμό της.

 Όπως αποκαλύφθηκε, οι τρεις γυναίκες είχαν συγκροτήσει συμμορία και με το πρόσχημα της διαφήμισης χυμών εισέρχονταν σε διαμερίσματα ηλικιωμένων, οι οποίοι διέμεναν μόνοι τους. Τους πρόσφεραν χυμούς στους οποίους είχαν διαλύσει ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια εκμεταλλευόμενες την κατάσταση αναισθησίας, στην οποία περιέρχονταν τα θύματά τους, αφαιρούσαν χρήματα και τιμαλφή από τα σπίτια τους. 

Η αστυνομία ανακοίνωσε, επίσης, ότι οι τρεις γυναίκες διέπραξαν σωρεία ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, σε διάφορες πόλεις της χώρας, με την ίδια μεθοδολογία δράσης.

Πηγή: www.lifo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ