2017-10-21 00:51:15
Φωτογραφία για Επιτυχής η χειρουργική επέμβαση στο Χέιγουορντ αλλά χάνει όλη τη χρονιά
Χειρουργήθηκε ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ο σοκαριστικός τραυματισμός του οποίου επεσκίασε την αγωνιστική δράση στην πρεμιέρα του αμερικανικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης «NBA». Ο 27χρονος παίκτης των Μπόστον Σέλτικς, ο οποίος υπέγραψε το καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Βοστόνης αντί 128 εκατομμυρίων δολαρίων και έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, έχασε την ισορροπία του μετά από μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με το ΛεΜπρόν Τζέιμς μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα και προσγειώθηκε με πολύ άτσαλο τρόπο στο παρκέ, καταπλακώνοντας με το σώμα του τον αριστερό του αστράγαλο. Η άρθρωση διαλύθηκε, ενώ ο Χέιγουορντ υπέστη και κάταγμα στην περόνη.

Χθες υπεβλήθη σε εγχείριση για να διορθώσει την μεγάλη ζημιά, με τον έμπειρο αθλητή να χάνει κατά πάσα πιθανότητα όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Χέιγουορντ υποβλήθηκε σε άμεση επέμβαση, ώστε να διορθώσει το πρόβλημα, με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις να αναφέρουν πως θα χάσει όλη τη χρονιά, καθώς η αποθεραπεία και η αποκατάσταση σε τέτοιες περιπτώσεις διαρκεί από 6 έως 8 μήνες.


Η απώλεια του Χέιγουορντ αλλάζει τα δεδομένα στην ανατολική περιφέρεια, καθώς οι φετινοί Σέλτικς «χτίστηκαν» στη λογική ότι υπάρχει ένας ψηλός παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του, να λειτουργήσει ως δεύτερος οργανωτής, επιτρέποντας στον – επίσης  νεοαποκτηθέντα – Κάιρι Ίρβινγκ να ασχοληθεί περισσότερο με το σκοράρισμα. Η Βοστώνη ξεκίνησε τη χρονιά με στόχο να κοντράρει και να «εκθρονίσει» τους Καβαλίερς, όμως το πλήγμα που δέχθηκε από το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ βαρύ. Η απουσία του φάνηκε και στην εντός έδρας ήττα από τους Μιλγουόκι Μπάκς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ