2017-10-21 07:25:10
Φωτογραφία για Πώς θα γίνεις αυτός που γουστάρουν οι μεγαλύτερες γυναίκες
Δεν είναι λίγοι οι άντρες που προσεγγίζουν μια μεγαλύτερη γυναίκα. Τις περισσότερες φορές όμως η προσπάθειά τους είναι αποτυχημένη. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι δεν καταφέρνουν να τις εντυπωσιάσουν εύκολα.

Δεν είναι λαϊκά κοράσια για να πέσουν απλά με το άνοιγμα μιας Πέλφε, ούτε wannabe μεγαλoκυρίες για να εντυπωσιαστούν από ένα ακριβό αυτοκίνητο. Έχουν παρελθόν και κυρίως γνωρίζουν τι θέλουν. Ορίστε λοιπόν πως θα παίξεις μπαλίτσα μεγάλη, ωσάν τον Francesco Totti του έρωτα.

1) Το φλερτ το σωστό

Το flirting δεν είναι μια ξεχασμένη τέχνη, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι -επιτυχημένα- να το βιάσουν. Είναι το πιο σημαντικό εργαλείο στην προσέγγιση μια μεγαλύτερης γυναίκας. Τράβηξε την προσοχή της με κάτι έξυπνο αλλά -προς Θεού- μην το επαναλάβεις. Σε καμιά περίπτωση μην χρησιμοποιήσεις κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο.

2) Επισκέψου τον κόσμο της

Θα στο γράψω απλά και εύκολα: Ρίξε μια ματιά στο προφίλ της στο Facebook και σκέψου μια ατάκα που είναι κοντά στα ενδιαφέροντά της (χωρίς να φανεί ότι έχεις κάνει έρευνα). Το να ξεκινήσεις ένα καλό διάλογο ακόμη και στα social media είναι ένα σημαντικό βήμα.


3) Η συνάντηση

Αν τύχει και τη συναντήσεις μετά από διαδικτυακή επικοινωνία ή μόλις τη γνώρισες, καταλαβαίνεις από τα πρώτα λεπτά αν υπάρχει χημεία. Εννοείται πως πρέπει να κεράσεις ένα ποτό. Στο τέλος μην ξεχάσεις να αναφέρεις πως θα ήθελες να τη ξαναδείς.

4) Δες τα σημάδια και κάνε κίνηση

Όταν έρθει η ώρα να έρθετε πιο κοντά, οφείλεις να αντιληφθείς άμεσα το «σινιάλο». Ενδεχομένως να σου αγγίξει το χέρι, να παίζει με τα μαλλιά της ή ακόμη και να κλίνει προς το μέρος σου. Αν τη φιλήσεις, κάντο συνεχόμενα. Σε όλες αρέσει αυτό. Έξτρα tip: Η αναβολή του σεξ -για μια μόνο φορά- ίσως την κάνει να το επιθυμεί ακόμη περισσότερο.

5) Στο κρεβάτι

Τα κατάφερες και επιτέλους φαίνεται πως θα μπει η τράτα στο λιμάνι. Εδώ δεν είναι Τρούμπα για να πέσεις με τα μούτρα. Άγγιξε την τρυφερά πάνω από τα ρούχα, όπως ακριβώς θα έκανες αν ήταν εντελώς γυμνή. Αρέσει αυτό να ξέρεις στις μεγαλύτερες. Και δε φαντάζεσαι τι αποτελέσματα θα έχει. Αν το κάνεις σωστά και έχεις υπομονή, θα καρπωθείς πολλά δωράκια αργότερα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ