2017-10-21 13:00:49
Φωτογραφία για Τι να κάνεις αν δυσκολεύεσαι με τους οργασμούς
Δεν είσαι η μόνη εκεί έξω που δεν φτάνει στο πολυπόθητο "ναι". Σε πολλές συμβαίνει ο οργασμός να είναι είδος προς εξαφάνιση. Αλλά επειδή το σεξ πρέπει να είναι ευχαρίστηση και όχι καταναγκαστικά έργα, κάτι πρέπει να κάνεις.

Εμείς, σου δίνουμε μερικά tips, που μάλλον θα σε ξεμπλοκάρουν. Αν δεις ότι δε λειτουργούν ούτε αυτά, τότε μίλα με το γυναικολόγο ή τον ψυχολόγο σου. Όπως και να έχει, μην κρύψεις το θέμα κάτω από το χαλί, γιατί το σεξ κάνει καλό, πολύ καλό, για να πηγαίνει στράφι.

#1. Αυτοϊκανοποίηση

Είναι μάλλον ασυνήθιστο να βρεις γυναίκες που αυτοϊκανοποιούνται και δεν έχουν οργασμούς. Με την αυτοϊκανοποίηση μαθαίνεις καλύτερα το σώμα σου.

#2. Ριξ' το στα παιχνίδια

Για κάποιο λόγο υπάρχουν τα sex toys εκεί έξω, και μάντεψε αυτός δεν είναι άλλος από την απόλαυση. Οι δονητές μπορούν να γίνουν πολύ καλοί φίλοι της κλειτορίδας σου.

#3. Σταμάτα να τους κυνηγάς

Αν κάνεις σεξ με τη σκέψη "πότε θα τελειώσω", το κάνεις ακόμα πιο δύσκολο. Αντί να προσπαθείς να τελειώσεις, προσπάθησε να εστιάσεις σε αυτό που σε ανάβει.

#4. Όρισε το τι σημαίνει απόλαυση

Τι σου αρέσει στο σεξ; Μπορεί να μην είσαι της διείσδυσης, για παράδειγμα. Μπορεί να σου αρέσει να σε φιλούν στο λαιμό, να ντύνεσαι περίεργα, να χρησιμοποιείς παιχνίδια ή το στοματικό. Βρες το και ακολούθησε το!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ