2017-10-21 19:14:42
Φωτογραφία για Σε αξιόμαχη κατάσταση το ΚΕΤΧ
Ικανοποίηση από την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ

Επίσκεψη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) πραγματοποίησε στις 11/10 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφάνής, συνοδευόμενος από επιτελείς του και τον Δτευθυντή Τεχνικού Υποστράτηγο Σπυρίδωνα Βαζούρα. Ήταν ο πρώτος Αρχηγός που επισκέπτεται το ΚΕΤΧ τα τελευταία 20 χρόνια. Τον υποδέχτηκε και ξενάγησε στη μονάδα ο Διοικητής Ταξίαρχος Σπυρίδων Ζώης και το επιτελείο του, ενώ συναντήθηκε με το Προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Τρύφωνα Κούκο.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις σπουδές τους, στους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, και συνεχάρη τους Οπλίτες θητείας για την προσφορά τους. Αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη συνεισφορά του ΚΕΤΧ, ως «μητέρας-μονάδας» του Τεχνικού Σώματος, στην άρτια εκπαίδευση του προσωπικού στην αποστολή του. Τόνισε ότι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό, γιατί συνεισφέρει αποτελεσματικά στην άριστη λειτουργία του συστήματος Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας του Στρατού Ξηράς.


Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Στεφανής, ανέπτυξε το όραμά του και τις συνεχείς του προσπάθειες για τον Στρατό που πρέπει να αλλάξει για να επιβιώσει και να πετύχει στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στην περιοχή μας και πρέπει να απαντήσει στην ρευστή γεωστρατηγική κατάσταση της περιοχής μας, δίνοντας ιδιαίτερη μνεία στην σημασία της διακλαδικότητας.

(ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΧΑΙΑΣ 20/10/2017 [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ