2017-10-21 20:57:38
Φωτογραφία για Βόλος: 4 συλλήψεις για διακίνηση κάνναβης – Εντοπίστηκαν πάνω από 3 κιλά
Κατασχέθηκαν πάνω από 3 κιλά κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά, το χρηματικό ποσό των 195 ευρώ και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα τρεις άνδρες, ηλικίας 24, 27 και 36 ετών και μία γυναίκα, ηλικίας 35 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις άνδρες, ιδιοκτησίας του 36χρονου, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3.075,44 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου στην οικία του 36χρονου, στην οποία διέμενε και η 35χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 62,87 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ