2017-10-23 11:35:19
Φωτογραφία για ΣΟΚ - 30 αντιεξουσιαστές ξυλοκόπησαν τρεις δόκιμους αξιωματικούς,ένας στρατιώτης και τρεις πολίτες στο Μοναστηράκι
Οι δόκιμοι αξιωματικοί αιμόφυρτοι βρήκαν καταφύγιο σε παρακείμενο καφέ, όπου και τους παρέλαβε ασθενοφόρο.Δύο απο τους οποίους μεταφέρθηκαν με θλαστικά τραύματα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401,

Η Κρατική Ασφάλεια ανέλαβε την προανάκριση σχετικά με τον τραυματισμό των τριών Ευελπίδων και άλλων τεσσάρων ατόμων από ομάδα αντιεξουσιαστών στο Μοναστηράκι.

Εκτός από τους τρεις πρωτοετείς Ευέλπιδες, οι δύο απο τους οποίους μεταφέρθηκαν με θλαστικά τραύματα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν επίσης ένας στρατιώτης και τρεις ακόμα διερχόμενοι πολίτες.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αντιεξουσιαστών είδε τους τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό στο Μοναστηράκι και τους επιτέθηκαν χτυπώντας τους βάναυσα και φωνάζοντάς τους ότι είναι ακροδεξιοί φασίστες.

Οι τρεις δόκιμοι προσπάθησαν να ξεφύγουν μπαίνοντας σε παρακείμενη καφετέρια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά τη συγκέντρωση ακροδεξιών κατά του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου και την αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών. Η κατάσταση στην περιοχή ήταν τεταμένη καθώς νωρίτερα σημειώθηκαν και συμπλοκές, όπως επίσης και μικροεπεισόδια στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν μεταξύ περίπου 30 ατόμων, λίγο πριν από την αντιφασιστική αντισυγκέντρωση στο Σύνταγμα και αναζητούνται.

[Φωτο αρχείου]
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ