2012-05-25 00:13:37
Φωτογραφία για «ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΣΟΛΙΝΤ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ»
Ο τεχνικός μάνατζερ της Γάνδης δήλωσε στο "katimagiko.gr", ότι δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Νορβηγού, για τον οποίο εκτιμά ότι «κατά 90% μένει Βέλγιο», ενώ υποστήριξε πως αν ο Ολυμπιακός θέλει τον Τροντ Σόλιντ για την άκρη του πάγκου του θα πρέπει πρώτα να πάρει την άδεια της Γάνδη.

Ο Μισέλ Λουαζί, αποκάλυψε πως υπήρξε μια συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της Γάνδης και τον Σόλιντ, από την οποία έβγαλε το συμπέρασμα ότι είναι δύσκολο να εγκαταλείψει τη βάση του.

«Είχαμε την Τετάρτη μια συνάντηση με τον Σόλιντ. Ηταν μια απόλυτα θετική συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ξεκαθαρίστηκαν κάποια πράγματα. Εχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και απ' ό,τι κατάλαβα θα το τηρήσει. Από τη συζήτηση κατάλαβα ότι κατά 90% ο Σόλιντ θα μείνει στη Γάνδη», είπε ο κ. Λουαζί.

Οταν η κουβέντα ήρθε στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το Σόλιντ με τον Ολυμπιακό, ο κ. Λουαζί έδωσε μια άλλη διάσταση: «Εχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει κάποια πράγματα. Αν ο Ολυμπιακός θέλει τον Σόλιντ πρέπει να μιλήσει μαζί μας. Ο Σόλιντ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο μαζί μας, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός ή οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να μιλήσει μαζί μας».

Ο κ. Λουαζί, πάντως, ξεκαθάρισε: «Οχι δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Σόλιντ».

Κατά κάποιο τρόπο, δηλαδή, εννοεί ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πληρώσει για να «σπάσει» αυτό το συμβόλαιο. Ποια θα είναι η τιμή; Οι Βέλγοι εκτιμούν γύρω στα 200.000 με 300.000 ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ