2012-05-25 02:00:14
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Κρίσιμη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Παρασκευή (25/5) όσον αφορά την παραμονή των Όλοφ Μέλμπεργκ και Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν επαφές τις προηγούμενες μέρες με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων για την ανανέωση των συμβολαίων τους με τους νταμπλούχους Ελλάδας, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον τους.

Όσον αφορά στον Σουηδό αμυντικό, ο Όλοφ Μέλμπεργκ είχε μία επαφή την προηγούμενη Τρίτη (22/5) με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ωστόσο, ζήτησε μερικές μέρες για να δώσει την τελική του απάντηση, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η… προθεσμία που είχε ζητήσει ο «βράχος» ολοκληρώνεται την Παρασκευή (25/5) με αποτέλεσμα στην Πλατεία Αλεξάνδρας να περιμένουν την απάντησή του.

Όπως υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό, η πρόταση που έχει γίνει στον διεθνή αμυντικό είναι πολύ καλή, με βάσει τα σημερινά δεδομένα και για τον λόγο από την Πλατεία Αλεξάνδρας εκφράζεται αισιοδοξία.

Αναφορικά με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και την Παρασκευή (25/5) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Αργεντίνου άσου, Αλεχάντρο Καμάνιο, ο οποίος είναι εκπρόσωπος και του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί ξέσπασε η κρίση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί ξέσπασε η κρίση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ