2017-10-26 09:49:02
Φωτογραφία για Να ψοφήσει το τέρας... Βίαζε την κόρη του επί 20 χρόνια - Απέκτησε μαζί της οκτώ παιδιά
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους - Μια υπόθεση που είναι παρόμοια με εκείνη του Αυστριακού Γιόζεφ Φριτζλ που συγκλόνισε το 2008 την κοινή γνώμη στην Αυστρία, δικάζεται αυτές τις ημέρες στην Αργεντινή

Ο 56χρονος Domingo Bulacio, κατηγορείται ότι για 20 χρόνια κρατούσε ως σκλάβα του σεξ την κόρη του την οποία βίαζε κατ' επανάληψη και την άφησε έγκυο οχτώ φορές.

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα όταν στα τέλη του 2015 η κόρη του Bulacio πήγε το ένα από τα οχτώ παιδιά στο γιατρό. Όταν τη ρώτησε ποιος ήταν ο πατέρας «έσπασε» και του αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν επίσης και πατέρας του γιου της.

Η αστυνομία που ενημερώθηκε για την αποτρόπαια ιστορία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 56χρονου τον οποίο συνέλαβε μετά από 45 ημέρες, τον Ιανουάριο του 2016 καθώς κρυβόταν σε σπίτι συγγενή του στην πόλη Λορέτο, στη βόρεια Αργεντινή.

Οι Αρχές υπέβαλαν τον Bulacio σε τεστ DNA και αφού επιβεβαίωσαν την τραγική ιστορία, του άσκησαν δίωξη για έξι αδικήματα.


Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες για το τι συνέβη με τη μητέρα του κοριτσιού, καθώς σύμφωνα με τη Daily Mail τους εγκατέλειψε επειδή είχε πέσει θύμα κακομεταχείρισης από τον σύζυγό της. Άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πέθανε και τα τρία νεότερα παιδιά πήγαν να ζήσουν με συγγενείς.

Η υπόθεση είναι παρόμοια με εκείνη του Γιόζεφ Φριτζλ, ο οποίος κράτησε την κόρη του Elisabeth αιχμάλωτη για 24 χρόνια στον ξενώνα του στην πόλη Amstetten στην Αυστρία. Την βίασε πάνω από 3.000 φορές και απέκτησε επτά παιδιά μαζί της.

Η συνέχεια πλέον θα δοθεί στο δικαστήριο όπου αναμένεται να καταθέσουν περισσότεροι από 50 μάρτυρες.

Πηγή: Mirror, Daily Mail
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ