2017-10-31 12:21:39
Φωτογραφία για Θα πάθετε πλάκα: Ξανθιά καλλονή και δημοσιογράφος η νέα αντίπαλος του Βλαντίμιρ Πούτιν - Δείτε την
Ξανθιά καλλονή (και δημοσιογράφος) η νέα αντίπαλος του Βλαντίμιρ Πούτιν Η 37χρονη Εκατερίνα Γκόρντον ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της μέσω βίντεο που ανάρτησε στο YouTube. Δηλώνει ότι δεν χαίρει της έγκρισης του Κρεμλίνου. Δείτε ποια είναι

Μετά την απόφαση που πήρε η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ξένια Σαμπτσάκ να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες προεδρικές εκλογές της Ρωσίας που θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου 2018, μια ακόμη  ρωσίδα δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, η Εκατερίνα Γκόρντον, ανακοίνωσε με τη σειρά της ότι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα.

Η ίδια θεωρεί ότι είναι η μοναδική υποψήφια, την υποψηφιότητα της οποίας δεν ενέκρινε το Κρεμλίνο.

Η 37χρονη Εκατερίνα Γκόρντον ανέβασε στο YouTube, στις 29 Οκτωβρίου, ένα βίντεο κλιπ στο οποίο ενημερώνει τους ρώσους πολίτες ότι η προεκλογική της εκστρατεία θα επικεντρωθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και τα παιδιά.

«Είμαστε μια χώρα μητέρων μονογονεϊκών οικογενειών, για τις οποίες οι πάντες αδιαφορούν» δήλωσε η Γκόρντον, η οποία θεωρεί ότι αυτή την στιγμή η αντιπολίτευση και οι φιλοκυβερνητικές δυνάμεις «τρώνε από το ίδιο κουτάλι προσπαθώντας να κερδίσουν από εμάς χρήματα».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ