2012-05-25 09:10:05
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ...
Ο Αποστολος Παπουτσάκης είχε κληθεί σε απολογία για τις δηλώσεις που είχε κάνει σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστηρίζοντας πως στο φετινό πρωτάθλημα έγιναν 2-3 σκάνδαλα και τα λεγόμενά του είχαν προκαλέσει την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, Αριστείδη Κορρέα, ο οποίος κάλεσε τον πρώην πόεδρο της Super League για εξηγήσεις.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη επισκέφτηκε τελικά τον αθλητικό εισαγγελέα, έδωσε τις εξηγήσεις που του ζητήθηκαν και τελικά η υπόθεση… μπήκε στο αρχείο!

Την Πέμπτη εκδικάστηκε η ίδια υπόθεση και ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, με τον κ. Παπουτσάκη να μην δίνει το παρών και να τον εκπροσωπεί ο δικηγόρος του Βασίλης Κοντοβαζαινίτης.

«Δεν είχε πει την λέξη σκάνδαλο, αλλά πειθαρχικά παραπτώματα διαιτητών που προκάλεσαν τα παράπονα των ομάδων. Οι εφημερίδες πήραν το δελτίο τύπου του ραδιοφωνικού σταθμού και το έκαναν μεγαλύτερο, γιατί τότε δεν είχε αγώνες. Δεν είχε πρόθεση να δυσφημήσει το άθλημα», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης και ζήτησε την απαλλαγή του Απόστολου Παπουτσάκη.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ