2012-05-25 09:14:05
Φωτογραφία για Θα ψηφίσω Τσίπρα για να τον τιμωρήσω, αναφέρει αναγνώστης
Μετά από άπειρες προσπάθειες να εξηγήσω σε διπλανούς-παραδιπλανούς τι σημαίνουν χρέη, ελλείμματα, ευρώπη κλπ διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν ακούνε. Ό θυμός και η πείνα είναι τόσο μεγάλος που ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας πλέον δεν το νοιάζει τίποτα. Μόνο να έχει φαί για την οικογένεια του και λίγη αξιοπρέπεια.

Το 2009 ξαναέλεγα τα ίδια για τον Παπανδρέου στους διπλανούς μου. Πάλι τα ίδια άκουγα ‘’να φύγει η επάρατη δεξιά, πεινάσαμε’’ και άλλα τέτοια. Το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Ξανά τα ίδια. Ένα τυπάκι, ξανά, από το πουθενά, χωρίς ένσημα και λύσεις για όλα. Χτυπάει τον δικομματισμό με τις ίδιες του τις αμαρτίες βέβαια, ψέμα, λαικισμός κλπ.

Θα τον ψηφίσω για να τον τιμωρήσω. Δεν υπάρχει άλλη λύση, είτε κυβερνήσει είτε αντιπολιτευθεί τα πράγματα πάλι χάλια θα είναι. Ας τον να κυβερνήσει με αυτοδυναμία να τελειώνουμε. Να δούμε πως θα τα λύσει όλα με μαγικό ραβδάκι και πότε θα καταλάβει ο κόσμος ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Το πολύ πολύ να πεινάσουμε, οι λαοί δεν εξαφανίζονται. Αυτός όμως θα εξαφανιστεί με την δική μου ψήφο.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ