2012-05-25 09:49:52
Φωτογραφία για Ο Τράγκας βλέπει Καρατζαφέρη και… αλληθωρίζει προς τον Καμμένο
Για τον Γιώργο Τράγκα, μπορεί να έχουν ειπωθεί πολλά, αλλά αφελή και κουτό, δεν τον έχει πει κανείς, ποτέ. Η ίδρυση λοιπόν του πολιτικού φόρουμ- κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο», δεν αφήνει πολλά περιθώρια να σκεφτεί κανείς ότι ο Τράγκας έκανε μια κίνηση σήμερα για να παρεμβαίνει, «προκειμένου να συμβάλλει στην ισχυροποίηση των αμυντικών μηχανισμών της κοινωνίας μας, απέναντι στον εφιάλτη του Μνημονίου», όπως λέει.

Ο Τράγκας, αφού πήρε την απόφαση και...

δεν άκουσε όσους του είπαν «να μην ανακατευτεί με τα σκ@@α»- η έκφραση και πάλι δική του, θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Δεν θα θυσίαζε κάποιες από τις δουλειές του- είναι βέβαιο ότι ορισμένοι εργοδότες θα δυσκολευτούν να συνεχίσουν τη συνεργασία, για να ιδρύσει πολιτικό φορέα. Θα συνέχιζε να λέει τα δικά του πρωί- μεσημέρι- βράδυ. Την  πολιτική του παρέμβαση, θα την είχε. Το ζήτημα είναι λοιπόν, συνεργαζόμενος με ποιον θα κατέβει στις εκλογές.


Συνομιλητές του δημοσιογράφου, δίνουν περισσότερες πιθανότητες να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Αυτός είναι που καίγεται περισσότερο από κάθε άλλο στην κεντροδεξιά πολυκατοικία και για το λόγο αυτό μπορεί να δώσει γη και ύδωρ.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να διασφαλίσει την εκλογή στον Τράγκα, έστω και αν τον τοποθετήσει σε εκλογική περιφέρεια στην οποία θα εκλέξει οπωσδήποτε βουλευτή αν φτάσει στο πολυπόθητο 3%. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Καρατζαφέρης είχε προτείνει στον Τράγκα την πρώτη θέση του Επικρατείας και μετά την άρνησή του κατέληξε στον Κύρτσο.

Πιθανότητες ωστόσο, φαίνεται να έχει και ο άλλος ένοικος της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας, ο Πάνος Καμμένος. Είναι- και αυτός, στενός φίλος του δημοσιογράφου και μάλιστα λέγεται ότι η σύζυγος του Τράγκα Μαρία, είναι η… νονά του κόμματός του, των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως και να’ χει, το πράγμα παρουσιάζει ενδιαφέρον, μπορεί να βγάλει και μεγάλες κόντρες και ενδεχομένως να έχει και πλάκα. Ο Τράγκας είναι… θεατρικός δημοσιογράφος- το δείχνει ο ίδιος σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, με αρκετή δόση χιούμορ.

Θε.Δα

Από newpost
Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ