2012-05-25 10:18:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης εκφράζεται για την πολιτική επικαιρότητα της χώρας
Τις δυο τρεις τελευταίες ημέρες που ξετυλίγει το κουβάρι με τα μπλοκάκια του κυρίου Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του βεβαίως αναρωτιέμαι τα εξής Το ότι έκλεβε φυσικά δεν χωράει αμφιβολία. Το ότι δεν ήταν μόνος του ούτε αυτό χωράει αμφιβολία. Το ότι δεν ήταν και ούτε είναι ο μοναδικός αυτό και εάν δεν χωράει αμφιβολία.

Γιατί ως γνωστόν ο καθένας στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες του.

Ο Άκης αγόραζε τάνκς και υποβρύχια, γιατί αυτός ήταν ο τομέας του, ο άλλος αγόραζε φάρμακα, ο επόμενος αγόραζε ηλεκτρονικά για να επανδρώσει τα υπουργεία του, μέχρι και δέντρα που δεν κάνανε για το δικό μας κλίμα αγοράζανε για τους δήμους, ενώ ξέρανε εκ των προτέρων ότι δεν θα (πιάσουν) δεν θα αντέξουν την μεταφύτευση, άσε που το κάνανε και σε λάθος εποχή τις περισσότερες φορές για να μην πιάσουν έτσι και αλλιώς με σκοπό να ξανά αγοράσουν νέα δέντρα, μέχρι και στην Νικαράγουα είχαμε στήσει υπηρεσία να τους μάθουμε πώς να φυτεύουνε ντομάτες λέει, και όλα αυτά τα πληρώναμε εμείς.


Μάλλον για να ακριβολογώ τα πληρώνανε αυτοί με τα δανεικά που παίρνανε και τα τρώγανε και τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε εμείς.

Δεν το ξέραμε; Το ξέραμε και πολύ καλά μάλιστα, ΟΛΟΙ, όχι οι περισσότεροι, αλλά όλοι, εκτός από καμιά γιαγιά που ζούσε σε κανά βουνό και δεν είχε τηλεόραση και δεν είχε βγάλει το σχολείο, μόνο αυτή δεν πρέπει να το ήξερε. Όλοι μας φίλοι μου είμαστε συνυπεύθυνοι, ο καθένας με τον τρόπο και την θέση πού είχε.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου λοιπόν και είμαστε στο σημείο να αποφασίσουμε ευρώ η δραχμή, μαζί η χώρια, πεινάμε δεν πεινάμε. Και στις δυο περιπτώσεις λοιπόν η εξαθλίωση είναι δεδομένη. Το θέμα είναι θέλουμε εξαθλίωση μαζί με βιασμό η όχι; Υπάρχει πραγματικά άνθρωπος που πιστεύει ότι είτε ο Τσίπρας βγει είτε ο Σαμαράς θα αλλάξει κάτι στο άμεσο μέλλον; Υπάρχει άνθρωπος μα την αλήθεια το ρωτάω αυτό, που νομίζει ότι ο Κύριος Σαμαράς εάν βγει θα προχωρήσει την Ελλάδα πουθενά; Μιλάω πολιτικά αλλά δεν οδηγώ την σκέψη σας σε κανένα κόμμα, απλά επειδή αυτά τα δύο είναι τα πρώτα, τα πήρα παραδειγματικά. Εγώ δεν θα ψηφίσω ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ όχι για να τους τιμωρήσω όπως έχει περάσει στο λαό, αλλά γιατί δεν τους πιστεύω πλέον. Γιατί σε τιμωρώ σημαίνει ότι το κάνω για να σε συνετίσω να βάλεις μυαλό και να σε ξαναψηφίσω. Όχι κύριοι, αυτοί πρέπει να σταματήσουν εδώ, να μην ξανά υπάρξουν με την μορφή που είναι, είχανε πολλές ευκαιρίες να συνετιστούνε. Πρέπει να δώσουμε την ψήφο μας όλοι σε κάποιον μικρό που πιστεύουμε ότι πιθανών, πιθανών λέω, να μπορεί να αλλάξει κάτι στην άθλια καθημερινότητα που ζούμε, μήπως και σταματήσουν οι αυτο κτονίες, μήπως και δεν λιγοστέψουν οι άστεγοι, αλλά τουλάχιστον να παραμείνουν στο επίπεδο που είναι, αρκεί να μην πληθύνουνε.

Γνωρίζετε πόσος χρόνος χρειάζεται να επανέλθει ένας άστεγος στην φυσιολογική του κατάσταση; Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν για να μείνουν. Και τέλος απευθύνομαι σε αυτό το 30% που τους πιστεύει ακόμα. Κύριοι ακόμα και εάν ήσασταν από αυτούς που τα πήρατε χοντρά, από αυτούς που είχαν εκατό δέντρα η εκατό πρόβατα και δηλώνατε χίλια, εάν ήσαστε από αυτούς που υπέρ κοστολογούσαν το κωλόχαρτο δέκα φορές επάνω και τότε είχατε λόγο να τους στηρίζετε, τώρα δεν έχετε γιατί αυτά περάσανε σε άλλα χέρια, γιατί δεν σταματήσανε είναι σίγουρο. ΜΗΝ τους στηρίζετε άλλο, πρέπει να αλλάξουμε την ρότα της ζωής μας εμείς μόνοι μας, δοκιμάστε και την άλλη πλευρά της ζωής, πάντα υπάρχει το κάτι άλλο, πάντα υπάρχει ελπίδα!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ