2012-05-25 10:33:07
Φωτογραφία για Φερέιρα ή Δώνης;
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει stand by τον Γιώργο Δώνη σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανανέωση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πάντως, ο Πορτογάλος θα παραμείνει με την... αδειοδότηση.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Δώνης δέχτηκε μήνυμα από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού που του εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους μετά την απομάκρυνση του από τον Ατρόμητο: «Γιώργο, πριν αποφασίσεις περίμενέ μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας», του ανέφεραν.

Ο Ελληνας προπονητής, πάντως, θέλει κάποιες εγγυήσεις, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλέψει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αρκεί να υπάρξει προγραμματισμός για το καλοκαίρι.

Οριστικές εξελίξεις δεν υπάρχουν κάτι που αναμένεται να υπάρξει το αργότερο μέχρι την Τρίτη, αφού προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό είναι η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, σε περίπτωση που εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας σταΚύπελλα Ευρώπης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει αποφασίσει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό καθώς δεν τον απασχολεί ούτε η μείωση του μπάτζετ, ούτε και η μείωση των αποδοχών του.  Προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Φερέιρα, όμως ο Δώνης έχει σοβαρές πιθανότητες να τον αντικαταστήσει
.
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ