2017-11-03 17:15:55
Φωτογραφία για Ραχήλ Μακρή: «Nα απαντήσει ο κος Κοντονής, γιατί χάρισε τις  ποινές σε συγκεκριμένα άτομα και όχι σε όλους τους καταδικασθέντες ίδιων αδικηματων, αφού επικαλείται τα ανθρώπινα δικαιώματα»
Μετά την αποκάλυψη στην οποία προέβη η επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην Βουλευτής κ. Ραχήλ Μακρή, τα γνωστά μέσα μαζικής προπαγάνδας του Μαξίμου εξαπέλυσαν επίθεση μιλώντας για ανθρωποφαγία και εσκεμμένη παραπληροφόρηση.

Αντί λοιπόν ο λαλίστατος κύριος Υπουργός Δικαιοσύνης να κρύβεται πίσω από φερέφωνα και «Συριζαϊκές» φυλλάδες και να εξαγριώνεται, να απαντήσει γιατί και με ποια κριτήρια προέβη στην άρση των κατά νόμων συνεπειών που απορρέουν από καταδίκες για συγκεκριμένα πλημμελήματα που αφορούν απόπειρες πλαστογραφίας, κλοπές, προκειμένου να δοθεί ιθαγένεια, ειδικές άδειες ταξί, άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος και διορισμοί στο δημόσιο, γιατί διάλεξε τα συγκεκριμένα πρόσωπα και όχι κάποια άλλα ή όλους τους καταδικασθέντες τέτοιων πλημμελημάτων εφόσον κάνει λόγο για ανθρώπινα δικαιώματα.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Οι πολιτικοί οφείλουν να απαντάνε όταν κατηγορούνται για τόσο σοβαρές πολιτικές αστοχίες που οδηγούν σε σκέψεις για την ύπαρξη σκοπιμοτήτων, και συμφερόντων.


Ως Έλληνες πολίτες απαιτούμε από τον κ. Κοντονή να πάρει θέση και να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις, όπως έσπευσε να κάνει την 01.11.2017 και να μας εξηγήσει που είδε την ανθρωποφαγία και την εσκεμμένη παραπληροφόρηση, όταν τα στοιχεία που προσκομίζονται στο διαδίκτυο είναι επίσημα έγγραφα του κράτους και φέρουν την υπογραφή του.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Οικονομολόγος (MSc in Banking)

03 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ