2017-11-03 18:17:17
Φωτογραφία για Σοκαρισμένη ανήλικη ανακάλυψε πως ο πατριός της έχει στην κατοχή του 2.500 γυμνές φωτογραφίες της!
Μπροστά σε μια σοκαριστική ανακάλυψη βρέθηκε μια ανήλικη κοπέλα που έψαχνε τα πράγματα του πατριού της Οι αποκαλύψεις, όμως, δυστυχώς υπερέβαιναν όσα θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, καθώς μέσα στον υπολογιστή του πατριού της βρήκε χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες της, οι οποίες ήταν τραβηγμένες από κρυφές κάμερες που είχε εγκαταστήσει ο 48χρονος σε χώρους του σπιτιού.

Ο Matthew Bordeaux, ο οποίος διέμενε για 7 ολόκληρα χρόνια με την ανήλικη και τη μητέρα της, είχε τοποθετήσει τις μικροκάμερες με ακρίβεια χιλιοστού ώστε να καταγράφουν όλες τις κινήσεις της κοπέλας, ενώ οι κάμερες εντοπίστηκαν μέσα σε μία ντουλάπα στο δωμάτιο της έφηβης αλλά και στον εξαερισμό του μπάνιου του σπιτιού.

Ο πατριός, όπως αποδείχθηκε, είχε σκαρφιστεί ολόκληρο σχέδιο ώστε να πετύχει τους σκοπούς του, καθώς ο ίδιος είχε πείσει την κοπέλα να μεταφέρει τη ντουλάπα με την μικροκάμερα στο δωμάτιό της, με την πρόφαση ότι δεν ήθελε να την πετάξει στα σκουπίδια.

Η κοπέλα ενημέρωσε άμεσα τη μητέρα της και τις αστυνομικές αρχές, που επιλήφθηκαν της υπόθεσης συλλαμβάνοντας τον 48χρονο, ενώ πριν λίγες μέρες το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή του μέχρι να καταβληθεί χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 δολαρίων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ