2017-11-04 16:00:39
Φωτογραφία για Οι πιο συχνές ερωτήσεις για το σεξ!
Ποιες είναι οι πιο συχνές απορίες που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με το σεξ; Μια γρήγορη έρευνα στο Google μπορεί να δώσει απαντήσεις 1. Γιατί πονάω στο σεξ;

Ο πόνος στο σεξ δεν είναι φυσιολογικός. Αν αισθάνεσαι πόνο, τότε σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Χρειάζεσαι περισσότερη ώρα, περισσότερα προκαταρκτικά, περισσότερο ερεθισμό. Αν και τότε εξακολουθείς να πονάς, μάλλον πρέπει να κλείσεις έναν ραντεβού με τον γυναικολόγο σου, για να ελέγξεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

2. Πώς να φιλάω;

Θα υποθέσουμε πως αυτή η ερώτηση γίνεται συχνότερα από εφήβους, λίγο πριν βγουν ραντεβού, επειδή αυτό ακούγεται σούπερ ρομαντικό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι έφηβοι εξακολουθούν να βγαίνουν ραντεβού.

3. Πώς να τελειώνω πιο αργά;

Πρόωρη εκσπερμάτωση: Καταστρέφει τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων εδώ και χιλιάδες χρόνια. Και κάποιος θα πίστευε ότι με τα χιλιάδες άρθρα που έχουν γραφτεί για το ζήτημα, θα είχε σταματήσει να αποτελεί τόσο δημοφιλή αναζήτηση.

4. Πώς να την ικανοποιήσω;

Αντιθέτως, το πρόβλημα των περισσότερων γυναικών είναι πως δεν μπορούν να συγχρονιστούν με τους αστραπιαίους ρυθμούς των παρτενέρ τους, και τελειώνουν τελευταίες και (κυριολεκτικά) καταϊδρωμένες -αν τελειώσουν, δηλαδή. Κι επειδή αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες της ζωής, τρέξε να διαβάσεις πώς θα την ικανοποιείς.

5. Πόσες θερμίδες καίει το σεξ;

Συγχώρεσέ μας, μα αν έχεις φθάσει σε σημείο να αναρωτιέσαι κάτι τέτοιο, πρέπει επειγόντως να γραφτείς σε γυμναστήριο. Θα είναι πολύ καλύτερο για ‘σένα. Πάντως, αν πιστέψουμε τα δεδομένα που μας δίνουν οι ειδικοί, ο μέσος άνδρας θα κάψει 100 και η μέση γυναίκα 69 θερμίδες. Αλλά, υποθέτουμε, για να συμβεί αυτό, πρέπει το σεξ να είναι έντονο. Οι τεμπέληδες δεν επιβραβεύονται!

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ