2012-05-25 11:34:04
Φωτογραφία για Αυστραλία: Προσπάθεια προσέλκυσης πλούσιων μεταναστών…
Η αυστραλιανή κυβέρνηση κάνει ανοίγματα στους πλούσιους μετανάστες, στην ύστατη προσπάθειά της να προσελκύσει επενδύσεις και να καλύψει τις ανάγκες της χώρας σε ειδικευμένα χέρια. Το κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει ταχύρρυθμη διεκπεραίωση αιτήσεων για μόνιμη εγκατάσταση στην Αυστραλία αλλοδαπών, που θα επενδύουν τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια δολάρια σε διάφορους τομείς της οικονομίας, επενδύσεις που θα αυξήσουν τις ξένες επενδύσεις θα καλύψουν το έλλειμμα της χώρας σε τεχνίτες και επαγγελματίες και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις απασχόλησης.

Παράλληλα, η κυβέρνηση θα επιταχύνει τις διαδικασίες έκδοσης αδειών εισόδου στην Αυστραλία σε ειδικευμένους αλλοδαπούς με τεκμηριωμένη επιχειρηματική δραστηριότητα στις χώρες καταγωγής τους.

Ο υπουργός Μετανάστευσης, Κρις Μπόουεν, ανακοίνωσε αναδιάρθρωση της κυβερνητικής πολιτικής, με έμφαση στην κάλυψη των αναγκών σε τεχνίτες της εξορυκτικής βιομηχανίας και την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων ευρεσιτεχνίας, τα οποία θα ενισχύσουν τις εξαγωγές, κυρίως προς χώρες της Ασίας.

Η Αυστραλία προσφέρει «εκπτώσεις» σε αλλοδαπούς που προτίθενται να επενδύσουν τουλάχιστον 1,5 εκατ. δολάρια σε πολιτειακά ομόλογα.

dimotikosafari.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ