2012-05-25 11:52:02
Φωτογραφία για ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ
Στο χαρακτήρα που διαθέτει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, το οποίο θεωρεί ως το σημαντικότερο πλεονέκτημά του, στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης τονίζοντας πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν φοβάται στα δύσκολα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Goal» ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος προπόνησε τον Βλαχοδήμο την περσινή σεζόν στην Ξάνθη, τόνισε:

«Το μεγάλο προσόν του Παναγιώτη είναι ο χαρακτήρας του και το λέω αυτό επειδή για να παίξεις σε μεγάλη ομάδα πρέπει ν' αντέξεις την πίεση που υπάρχει. Δεν είναι εύκολο και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος από παίκτες που ναι μεν είχαν ταλέντο, αλλά δεν ήταν στον χαρακτήρα τους να αντέξουν τη μεγάλη πίεση που υπάρχει. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ο Παναγιώτης είναι παιδί που δεν φοβάται τα δύσκολα.

Πρόκειται για παίκτη που δεν κρύβεται και αυτό είναι πολύ σημαντικό ατού για τη συνέχεια της καριέρας του. Πάει άλλωστε στον Ολυμπιακό κι εκεί θα χρειαστεί να δείξει αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Νομίζω λοιπόν ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και είναι κάτι που διέκρινα από την πρώτη κιόλας στιγμή που τον είχα στην ομάδα. Έδειχνε με την παρουσία του πως είναι παρών, έτοιμος για να παίξει. Μου έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είναι αποφασισμένος για να πάρει την ευκαιρία.


Η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ αυστηρός μαζί του, αλλά καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πως μπορεί να παρασυρθεί ένα νέο παιδί όταν βλέπει παντού το όνομά του σε εφημερίδες και τηλεοράσεις. Έπρεπε κάποια στιγμή να προσγειωθεί και γι' αυτό έμεινε σε ορισμένα ματς εκτός ενδεκάδας. Θέλει βοήθεια ένα νέο παιδί για να παραμείνει αφοσιωμένο στο ποδόσφαιρο και να μην παρασύρεται. Έδειξε όμως στη διάρκεια της χρονιάς ότι υπήρχε εξέλιξη στο παιχνίδι του και αυτό είναι το ζητούμενο.

Ο Παναγιώτης παίζει στα άκρα και έχει σημαντικά πλεονεκτήματα για να κάνει μια μεγάλη καριέρα. Είναι τεχνίτης παίκτης, έχει καλή ντρίμπλα και μπορεί να παίξει ''απ' έξω προς τα μέσα'', πράγμα που είναι μεγάλη υπόθεση. Επίσης θέλω να σταθώ σ' ένα ακόμα στοιχείο που είναι σημαντικό κι έχει να κάνει με τον σωματότυπο του παιδιού, που μπορεί να τον βοηθήσει σημαντικά.

Είναι δυνατός και γρήγορος και αυτά είναι επίσης χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια. Βέβαια θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι είναι ένας νέος παίκτης που δεν έχει πολλές εμπειρίες, αλλά η πείρα κερδίζεται μέσα από τα παιχνίδια.

Θα πρέπει λοιπόν να είναι συγκεντρωμένος και να δουλέψει σκληρά για να πετύχει. Όπως όμως προανέφερα, το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ο χαρακτήρας του και το ότι δεν φοβάται, δείχνει ότι μπορεί ν' αντέξει την πίεση. Αυτό είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ