2012-05-25 12:12:48
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΒΙΤΟΡ ΠΕΡΕΪΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιστροφή στην πορτογαλική… αγορά προπονητών για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Record", όπου σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι καλοβλέπουν την περίπτωση του Βίτορ Περέιρα ο οποίος αντικατέστησε τον Βίλας-Μπόας στον πάγκο της Πόρτο.

Οι ερυθρόλευκοι φέρονται θέλουν να αποκτήσουν τον Περέιρα και όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα έχουν έρθει σε επαφή μαζί του εκφράζοντάς του το ενδιαφέρον τους να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η απάντηση που έλαβαν από τους υπεύθυνους της ομάδας ήταν πως η ρήτρα αποδέσμευσης του προπονητή είναι 18 εκατ. ευρώ, φυσικά ένα ποσό απαγορευτικό για τους ερυθρόλευκους.

Ο Περέιρα κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Πόρτο, αλλά παρόλα αυτά το προηγούμενο χρονικό διάστημα η παραμονή του στον πάγκο των "δράκων" δεν ήταν δεδομένη. Μάλιστα σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας είχε ακουστεί και το όνομα του Ντομίνγκος Πασιένσια. Όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι διοικούντες επιθυμούν την παραμονή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καταστροφή, για ποιούς;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καταστροφή, για ποιούς;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ