2012-05-25 13:00:11
Φωτογραφία για Τα αποτελέσματα του 2ήμερου δημοψηφίσματος για το Ράλλυ Ακρόπολις και το πόσο επηρέασε τη θέασή του η οικονομική κρίση που βιώνουμε...
Έληξε πριν από λίγο το μεγάλο δημοψήφισμα (Poll) του αγαπημένου σας Blog. Το ερώτημα που τέθηκε στους αναγνώστες μας αλλά και τα αποτελέσματα του 2ήμερου δημοψηφίσματος για το Ράλλυ Ακρόπολις και το πόσο είναι ικανή να επηρεάσει την θέασή του η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω εικόνα:

Είναι πρωτοφανής η κρίση που μαστίζει την μέση ελληνική οικογένεια και φυσικά μέσα απ' την συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορεί κανείς να εκμαιεύσει την ελληνική πραγματικότητα. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε η κρίση χτύπησε για τα καλά και την θέαση του Ράλλυ δεδομένου ότι οι επικρατέστερες απαντήσεις που δόθηκαν στην πρόθεση παρακολούθησης του Ράλλυ Ακρόπολις από κοντά ήταν:

Το 31% των απαντήσεων(75 ψήφοι) είναι "Μα τί λέτε τώρα....Δεν έχω βενζίνη να πάω στην δουλειά μου...αυτά ανήκουν στο παρελθόν για μένα"

Το 22% των απαντήσεων(54 ψήφοι) που δόθηκαν είναι: "Οπωσδήποτε, δεν το χάνω με τίποτα"

Το 15% των απαντήσεων(45 ψήφοι).."Σε καμία περίπτωση...εδώ καίγεται η γούνα μας για τέτοια είμαστε τώρα;"

...οι απαντήσεις μιλούν από μόνες τους. Αυτά να τα βλέπουν οι ανίκανοι πολιτικοί/διαχειριστές του ελληνικού πλούτου που απέτυχαν στον μοναδικό ρόλο που είχαν όλα αυτά τα χρόνια...Στην διαχείριση των δημοσιονομικών της χώρα μας. ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ