2012-05-25 14:31:08
Φωτογραφία για “Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τη λάντζα της χρεοκοπίας”
Για μια λύση που βοηθά την άρχουσα τάξη της χώρας να περιορίσει τις αντιδράσεις και θα διαχειρηστεί καλύτερα τη χρεοκοπία της χώρας

έκανε λόγο η Γ.Γ. του ΚΚΕ αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά πως πως το πιο “ανοιχτομάτικο” τμήμα της “άρχουσας τάξης” θέλει να βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ να “κάνει τη λάντζα της χρεοκοπίας. Θα είναι μιας χρήσης, δεν τον λυπάμαι καθόλου γιατί είναι επιλογή του”

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε πως το σύστημα βολεύεται από μια “αριστερά του σαλονιού” ωστόσο όπως είπε το βήμα του λαού που αντιδρά σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι... μισό καθώς αυτός που εγκατέλειψε αυτά τα δύο κόμματα πρέπει να εγκαταλείψει και βασικές τους απόψεις, όπως το ότι μπορεί να βρεθεί φιλολαϊκή λύση εντός της ΕΕ, ότι ο λαός πρέπει να αρκείται σε "ξεροκόμματα", καθώς και το ότι τα πράγματα θα αλλάξουν χωρίς ταξική πάλη.

Ο λαός πρέπει να διαφεντεύει τον πλούτο της χώρας, ανέφερε, μέσα από την λαϊκή εξουσία, διαφορετικά υπάρχουν διάφορα εναλλακτικά σενάρια με την Ελλάδα έξω από την ΕΕ και φορτωμένη ταυτόχρονα με όλες τις υποχρεώσεις. Κάνοντας λόγο για αναγκαία ριζική ανατροπή με πρωταγωνιστή τον λαό, είπε ότι ο λαός δεν είναι έτοιμος αυτή τη στιγμή και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ δεν μπορεί να επιβάλει κάτι τέτοιο.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ