2017-11-10 09:00:58
Φωτογραφία για Αποκαλύφθηκε η μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Αποκαλύφθηκε σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Μόσχα, από την Adidas και τον Λιονέλ Μέσι, η μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Ονομάζεται «Telstar 18» και θα χρησιμοποιηθεί σε κάποια από τα προσεχή φιλικά, ενώ σύντομα θα διατίθεται και προς πώληση στο ευρύ κοινό.

Μετά τις μπάλες που χρησιμοποίησε η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών σε τουρνουά και τα ονόματά τους προέρχονταν από τοπικές παραδόσεις και γλώσες, η Adidas επέστρεψε στο παρελθόν για την μπάλα του επερχόμενου Μουντιάλ και η οποία πήρε την ονομασία της στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και 1970.

Η μπάλα του Μουντιάλ 2018, Telstar, έχει λευκή βάση με μία σειρά από διαβαθμίσεις από μαύρο σε γκρι που είναι τοποθετημένες στο πάνω μέρος της, μία σύγχρονη ερμηνεία της εικονικής εμφάνισης της αρχικής Telstar, που χρησιμοποιήθηκε το 1970 και 1974, με τα 32 μάυρα και άσπρα πάνελ, σχέδιο που έχει γίνει συνώνυμο του ίδιου του αθλήματος.

Όλα τα λογότυπα, συμπεριλαμβανομένου και του Adidas, το λογότυπο «FIFA World Cup 2018» και το όνομα Telstar είναι χρυσά.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ