2017-11-10 13:24:17
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 17 ΕΤΩΝ «Σιχαμερό γουρούνι!» -Η Μέριλ Στριπ για τη σεξουαλική παρενόχληση του Ντάστιν Χόφμαν
Ο Ντάστιν Χόφμαν είναι ένας από τους ηθοποιούς που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και πολλές συνεντεύξεις θυμάτων του βγαίνουν στην επικαιρότητα.

Σε μια από αυτές, η Μέριλ Στρηπ τον είχε χαρακτηρίσει «σιχαμερό γουρούνι», αλλά διόρθωσε τα λεγόμενά της.

Παρότι τα γεγονότα είναι σοβαρά και καταδικαστέα, στο Χόλιγουντ κάνουν πλέον διάκριση ανάμεσα σε άνδρες με συνείδηση βιαστή και στους άλλους που συστηματικά παρενοχλούν. Ο Ντάστιν Χόφμαν δείχνει να ανήκει στην δεύτερη κατηγορία.

Σε άρθρο της στο le Hollywood Reporter , η συγγραφέας  Anna Graham Hunter κατηγόρησε τον 80χρονο σταρ ότι την είχε παρενοχλήσει όταν έκανε πρακτική σε μια ταινία του Volker Schlöndorff, το 1985.

«Ο Ντάστιν Χόφμαν με παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήμουν 17 ετών. Μου είχε ζητήσει να του κάνω μασάζ στα πόδια, την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκα στα γυρίσματα. Του άρεσε να φλερτάρει ανοιχτά, με έπιασε από τα οπίσθια, μου μίλησε για σεξ», έγραψε.

Μετά την δημοσίευση του άρθρου, ο Χόφμαν ζήτησε συγγνώμη. «Εχω τον μεγαλύτερο σεβασμό για τις γυναίκες και νιώθω πολύ άσχημα όταν κάτι που έκανε μπορεί να ενόχλησε κάποιον. Λυπάμαι πολύ. Αυτό δεν εκφράζει τον εαυτό μου».

Ο διάσημος σταρ κατηγορήθηκε στη συνέχεια και από μια δεύτερη γυναίκα, την παραγωγό Wendy Riss Gatsiounis, η οποία τον κατηγόρησε ότι της έκανε χυδαίες προτάσεις. Συγκεκριμένα την ρώτησε αν είχε ήδη ποτέ σχέσεις με έναν άνδρα άνω των 40.

Την περασμένη εβδομάδα επανακυκλοφόρησε μια συνέντευξη που είχε δώσει και η Μέριλ Στρηπ, στο Time Magazine το 1979. Εκεί η Οσκαρική ηθοποιός κατηγορούσε τον Ντάστιν Χόφμαν ότι της χάιδεψε το στήθος κατά τη διάρκεια οντισιόν για μια θεατρική παράσταση, της οποίας ήταν σκηνοθέτης.

«Ηρθε να με δει και μου είπε: «Είμαι ο Ντάστιν -ρέψιμο- Χόφμαν», μετά έβαλε το χέρι του στο στήθος μου ...Είπα στον εαυτό μου μα, τι σιχαμερό γουρούνι!» είχε δηλώσει η Στρηπ και αποκάλυψε το αμερικανικό σάιτ Slate.

Την περασμένη εβδομάδα, ο ατζέντης της ηθοποιού με τα τρία Οσκαρ, η οποία έπαιξε και με τον Ντάστιν Χόφμαν στην ταινία Kramer contre Kramer, έκανε κάποιες διορθώσεις μιλώντας στο E News! Εξήγησε ότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι και ότι δεν αποδόθηκαν σωστά. Εξήγησε, μάλιστα, ότι «ο Ντάστιν Χόφμαν ζήτησε συγγνώμη και η Μέριλ Στρηπ την έκανε αποδεκτή».
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ