2012-05-25 16:04:06
Φωτογραφία για Η κόντρα που τρώει το Οροπέδιο Λασιθίου, το οποίο βουλιάζει στα προβλήματα!
Η Δημοτική Αρχή, συμπολιτευόμενη και αντιπολιτευόμενη "τρώγονται" σαν τα κοκκόρια εδώ και πολλές μέρες, με τον πόλεμο των ανακοινώσεων να δίνει και να παίρνει, με τους δύο τους να ξεχνούν ότι εχθρός τους είναι τα πολλά προβλήματα της περιοχής!

Μάλιστα ο Γιώργος Μηλιαράς, μέσα σε δύο 24ωρα έχει βγάλει δύο ανακοινώσεις θέλοντας να "ταπώσει" τον αντίπαλο του, τον κ. Μακράκη!

"Την παραμονή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου επικοινώνησα με τον κ. Μακράκη και του έστειλα την εισήγηση μου στο Δημοτικό Συμβουλίου με την παράκληση να τη δει , να εκφράσει τις παρατηρήσεις του προκειμένου να ενσωματωθούν στην εισήγησή μου και να κατατεθεί η πρόταση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. με στόχο την ομόφωνη έγκριση.

Αντ΄ αυτού ο κ. Μακράκης ζήτησε αναβολή για να παρουσιάσει το βιβλίο του στην Αθήνα κι όταν βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με το Δημοτικό Συμβούλιο, πέντε ημέρες μετά, δημοσιοποίησε την ανοικτή επιστολή με τα «περίφημα» ερωτήματα, την οποία κοινοποίησε και στην Πρόεδρο του Δ.Σ.


Κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται πως αυτή η στάση είναι αντιθεσμική και αποδεικνύει πως το μόνο ενδιαφέρον του κ. Μακράκη είναι να δημιουργεί θόρυβο γύρω από το όνομα του (γιατί άραγε στη δεύτερη ανακοίνωση του γράφει και τον τίτλο του βιβλίου του ;)

Διευκρινίζω ότι δεν θα τον ακολουθήσω στο χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων", λέει ο κ. Μηλιαράς.

Ωραία τα λέτε και οι δύο σας. Με τα προβλήματα όμως του Οροπεδίου Λασιθίου, θα ασχοληθείτε; Τι γίνεται με τα ασθενοφόρα και την Υγεία του Δήμου για παράδειγμα;

Τι έχετε κάνει για την ανάπτυξη του Οροπεδίου και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας;

Μήπως να αρχίσει και ο κόσμος να βγάζει ανακοινώσεις;
cretabomb
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ