2017-11-12 10:37:20
Φωτογραφία για Ξεκάθαρη πρόκληση Κουφοντίνα: «Ραντεβού σε 60 μέρες»
Ποια η ξεκάθαρη δήλωση Κουφοντίνα μετά την άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού; Στις 10:30 σήμερα το πρωί, δηλαδή μιάμιση ώρα πριν την λήξη της 48ωρης άδειάς του, επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο οποίος έδωσε… ραντεβού σε 60 ημέρες!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Ραντεβού σε 60 ημέρες;». Ο Δημήτρης Κουφοντίνας απάντησε μονολεκτικά: «Ναι».

Κάτι που σημαίνει πως δεδομένα στο μέλλον θα υπάρξουν νέες αντιδράσεις. Κι αυτό διότι το πιθανότερο είναι ο Δημήτρης Κουφοντίνας να πάρει ξανά άδεια αν τη ζητήσει, αφού αυτό προβλέπει η νομοθεσία.

Μετά την πρώτη άδεια που πήρε, έχει δικαίωμα να ζητήσει ξανά άδεια σε 60 μέρες. Εξ ου και η ερώτηση του δημοσιογράφου. Μάλιστα, η διάρκεια των αδειών που θα παίρνει στο μέλλον (σ.σ. αν τελικά ζητήσει ξανά όπως υποστήριξε) θα αυξάνεται προοδευτικά.

Το ανώτερο όριο είναι αυτό των εννέα ημερών. Όσο δηλαδή είχε εξασφαλίσει ο Χριστόδουλος Ξηρός όταν έγινε… καπνός.


Ο Δημήτρης Κουφοντίνας επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού

Μαζί του ήταν ξανά ο γιος του, Έκτωρ Κουφοντίνας και η σύντροφός του, Αγγελική Σωτηροπούλου. Αρχικά δημιουργήθηκε μια… σύγχυση, καθώς ο Δημήτρης Κουφοντίνας πέρασε την είσοδο των αντρικών φυλακών.

Έμεινε μέσα για λίγα λεπτά και στην συνέχεια βγήκε ξανά. Ίσως υπήρχε κάποιο διαδικαστικό θέμα που έπρεπε να διευθετηθεί.

Στην συνέχεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας κατευθύνθηκε πεζός προς την γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν.

Κάπως έτσι η διήμερη άδεια που προκάλεσε τόσες αντιδράσεις, ολοκληρώθηκε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ