2017-11-12 22:48:41
Φωτογραφία για Αυτό ξυπνάει την όρεξη των γυναικών για σεξ, σύμφωνα με έρευνα!
Αν και πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι αυτές που αποφεύγουν το σεξ, σύμφωνα με νέα έρευνα, ο μύθος αυτός καταρρίπτεται!

Η έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Personality and Social Psychology, διαπίστωσε ότι, σε μακροχρόνιες σχέσεις, οι άνδρες υποτιμούν κατάφωρα τη σεξουαλική επιθυμία της συντρόφου τους. Συνέπεια οι σεξουαλικές επαφές να είναι αραιές και μια στο τόσο.

Πώς, όμως, μπορούν οι άνδρες να ξυπνήσουν την όρεξη των γυναικών για σεξ;

Στο πλαίσιο της έρευνας οι ερευνητές συνιστούν στους άνδρες, να μην βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα, όσον αφορά τη σεξουαλική επιθυμία των συντρόφων τους, αλλά να προσπαθούν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον τους.

Επίσης, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το ισχυρό φύλο δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι η σεξουαλική επιθυμία των γυναικών είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι φαντάζονται!

Από την άλλη πλευρά η  Allana Pratt, ειδική σχέσεων από τος Λος Άντζελες, συστήνει στους άνδρες να μην αποφεύγουν την επαφή με τα μάτια των συντρόφων τους. Πολύ συχνά, αναφέρει η ειδικός, οι γυναίκες παραπονιούνται, ότι οι άντρες δεν τις κοιτάνε συχνά στα μάτια κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής ή ότι συνηθίζουν να παρατηρούν μόνο ορισμένα σημεία του σώματός τους, γεγονός που τις κάνει να αισθάνονται  άσχημα.

Περισσότερο μαζί

Το σεξ για τις γυναίκες αποτελεί πολλές φορές μία αφορμή για να απελευθερώσουν τα συναισθήματά τους, όπως το άγχος, τις διάφορες συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος και γενικά διάφορα συναισθήματα. Γι’ αυτό το λόγο οι γυναίκες επομένως ζητούν απλά να στέκονται δίπλα τους, παρά τις διάφορες συναισθηματικές τους διακυμάνσεις.

Πηγή: healthreport.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ