2017-11-13 14:17:18
Φωτογραφία για Εδώ ο κόσμος χάνεται μα τα καλλιστεία στη Βενεζουέλα… καλλιστεία!
Μέσω γενικευμένης πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας, με τον κόσμο να στερείται ακόμα και τα στοιχειώδη στη διατροφή του και όχι μόνο, διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, το Καράκας, ο διαγωνισμός για τη νέα «βασίλισσα της ομορφιάς» Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτό δεν θα αποτελούσε είδηση, τουλάχιστον για το «DP», όμως πρόκειται για τμήμα της «βαριάς βιομηχανίας» της χώρας εδώ και πολλά χρόνια και είναι γνωστό ότι υπάρχουν και πολυάριθμες σχολές για επίδοξες «βασίλισσες».

Οι Βενεζολάνες καλλονές έχουν διακριθεί και σε παγκόσμιο επίπεδο σε διαγωνισμούς ομορφιάς, περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη εθνικότητα, έχοντας αναδειχθεί «μις Κόσμος» εφτά φορές, ενώ συνήθως πλασάρονται στις πρώτες θέσεις ακόμα κι αν δεν αποσπάσουν κάποιο βραβείο.

Η μεγάλη ζήτηση για τις σχολές καλλιστείων, ίσως μπορεί να εξηγηθεί διότι ένας τίτλος μπορεί να ανοίξει τον δρόμο της επαγγελματικής καταξίωσης, αλλά και ίσως διότι αποτελεί διέξοδο από τον «παράδεισο» του Μαδούρο.

Αυτή τη χρονιά, νικήτρια των καλλιστείων και «μις Βενεζουέλα» αναδείχθηκε η -πανέμορφη- 18χρονη Στέφανι Γκουτιέρεζ, φοιτήτρια νομικής, θαυμάστρια της θρυλικής ηθοποιού Όντρεϊ Χέμπορν.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ