2017-11-14 09:35:23
Φωτογραφία για Πυροβολισμοί στο Παγκράτι: Σεσημασμένος Αλβανός χούλιγκαν του Παναθηναϊκού ο 28χρονος τραυματίας
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο Παγκράτι, καθώς σύμφωνα με το newsit.gr ο 28χρονος τραυματίας είναι γνωστός στις Αρχές για τη συμμετοχή του σε επεισόδια οργανωμένων οπαδών!

Στην αιματηρή βεντέτα που σοβεί εδώ και χρόνια μεταξύ των οπαδών δυο μεγάλων ομάδων της Α’ Εθνικής, ψάχνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, τον “μίτο της Αριάδνης” που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του σοβαρού περιστατικού στο Παγκράτι. Όπου τρεις άγνωστοι τραυμάτισαν με πυροβόλο όπλο, δυο επιβάτες νοικιασμένου αυτοκινήτου.

Οι πυροβολισμοί στο Παγκράτι τρομοκράτησαν τους κατοίκους της περιοχής το βράδυ του Σαββάτου, 11.11.2017.

Η νέα αποκάλυψη αφορά σε έναν από τους τραυματίες και συγκεκριμένα τον 28χρονο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, είναι σεσημασμένος χούλιγκαν μεγάλης Αθηναϊκής ομάδας. Μάλιστα, κατά καιρούς απασχολεί τις αρμόδιες αρχές με επεισόδια αλλά και οργανωμένους συνδέσμους της συγκεκριμένης ομάδας.


Αυτό, κάνει τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας Αθηνών που έχει αναλάβει τις έρευνες να εξετάζουν σοβαρά το εξής ενδεχόμενο:

Οι πυροβολισμοί στο Παγκράτι να συνδέονται με την θανατηφόρα αντιπαλότητα οργανωμένων χούλιγκαν συγκεκριμένων ομάδων.

Ο 28χρονος περιγράφεται ως ενεργός και δραστήριος χούλιγκαν. Έχει απασχολήσει πολλές φορές το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής. Μάλιστα, θεωρείται “επαγγελματίας” του είδους.

Τον Οκτώβριο του 2013 φέρεται να ήταν ανάμεσα στους 10 συλληφθέντες οπαδούς μεγάλης Αθηναϊκής ομάδας. 

Οι οπαδοί είχαν βγει βράδυ Σαββάτου για… “κυνήγι” αντιπάλων οπαδών. Κατέληξαν σε γνωστό κλαμπ του Παγκρατίου που θεωρείται στέκι των αντίπαλων χούλιγκαν.Τότε είχε δημιουργηθεί ένα σοβαρότατο επεισόδιο. Κατά την διάρκειά του, είχε τραυματιστεί σοβαρά ο 23χρονος πορτιέρης του κλαμπ. Συγκεκριμένα δέχθηκε πυροβολισμό εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα.

Οι εννέα από τους δέκα χούλιγκαν είχαν συλληφθεί. Ανάμεσά τους και ο 28χρονος. Μέρες αργότερα, είχε παραδοθεί στις αρχές ο γιος γνωστού ιδιοκτήτη ψαροταβέρνας που θεωρείται στέκι πολιτικών, διάσημων, αλλά και γνωστών αθλητών. Ήταν ο άνθρωπος που είχε πυροβολήσει τον υπάλληλο του κλαμπ.

Βέβαια και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Δηλαδή όχι αποκλειστικά αυτό με το… οπαδικό άρωμα. Εξετάζουν το ξεκαθάρισμα να πραγματοποιήθηκε λόγω διαφορών από δοσοληψίες ναρκωτικών, ακόμα και των ανισομερή καταμερισμό λείας από ληστείες και κλοπές. Κι αυτό διότι ο φίλος του 28χρονου, κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για περιπτώσεις ληστειών και κλοπών. Είχε, μάλιστα, εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Πηγή: newsit.gr

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Τι είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2013 

Βγήκαν τα πιστόλια μεταξύ «αιωνίων» είχε γράψει τοτε η Εspresso

«Κόκκινο συναγερμό» σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. η αιματηρή συμπλοκή με έναν σοβαρά τραυματισμένο στο Παγκράτι, χθες τα ξημερώματα, μεταξύ οπαδών των δύο «αιώνιων» αντιπάλων.

Η κόντρα που υπάρχει εδώ και χρόνια μεταξύ του συνδέσμου των οπαδών του ΠΑΟ στου Ζωγράφου με τον αντίστοιχο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Παγκράτι φαίνεται πως παίρνει εφιαλτικές και επικίνδυνες διαστάσεις, καθώς πλέον έχουν βγει... τα όπλα!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεγάλη ομάδα οπαδών του ΠΑΟ από τον σύνδεσμο του Ζωγράφου «κατηφόρισε» χθες τα ξημερώματα στο Παγκράτι αναζητώντας αντιπάλους για να εμπλακεί. Ετσι κατέληξαν στο κλαμπ Σιδεράδικο, που είναι γνωστό στέκι Ολυμπιακών της περιοχής.

Από την πρώτη στιγμή που οι χούλιγκαν μπήκαν στο κλαμπ ξεκίνησε επεισόδιο, καθώς έψαχναν γνωστούς οπαδούς του Ολυμπιακού ανάμεσα στους θαμώνες. Ακολούθησε συμπλοκή στο εσωτερικό του καταστήματος, με αποτέλεσμα θαμώνες και υπάλληλοι να καταφέρουν να βγάλουν έξω από το κλαμπ την ομάδα των αντιπάλων.

Η συμπλοκή συνεχίστηκε και έξω από το κέντρο διασκέδασης, με αποτέλεσμα ένας από τους εμπλεκομένους να βγάλει πιστόλι και να πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα τον 23χρονο «μπράβο» του κλαμπ. Στη θέα του νεαρού να πέφτει αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο ακολούθησε πανικός, ενώ η ομάδα που είχε προκαλέσει το επεισόδιο έσπευσε να διαφύγει στα γύρω στενά.

Ο άτυχος υπάλληλος είχε φτάσει στο σημείο λίγα λεπτά νωρίτερα, από τον Βοτανικό όπου βρίσκεται το άλλο κατάστημα με την ίδια επωνυμία. Ο δράστης, αμέσως μετά το περιστατικό, εξαφανίζεται.

Δράστης ήταν ο τότε 22χρονος Σταύρος Λάμπρου γόνος της οικογένειας που διατηρεί γνωστή ψαροταβέρνα στα νότια προάστια και Πρωταθλητής Ευρώπης στο θαλάσσιο σκι.

 Πέντε ημέρες μετά πηγαίνει και παραδίδεται στην Αστυνομία. «Δεν ήθελα να κρυφτώ, γι’ αυτό και παραδόθηκα στην Αστυνομία. Θέλω να αποκατασταθεί η αλήθεια και η δικαιοσύνη»

Η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση, με αποτέλεσμα οι άντρες της Αμεσης Δράσης να καταφέρουν να προσαγάγουν περίπου 10 άτομα στην Ασφάλεια. Μάλιστα, έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί βρήκαν το πιστόλι -μάρκας Tokaref- του δράστη πεταμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο, λίγα μέτρα μακριά από το κλαμπ.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι κι ένας Αλβανός υπήκοος, ο οποίος θεωρείται συνεργός του ανθρώπου που έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον 23χρονο νεαρό.

Ο αλλοδαπός είναι γνωστός χούλιγκαν του ΠΑΟ, καθώς κατά το παρελθόν έχει προσαχθεί αρκετές φορές έπειτα από επεισόδια σε γήπεδα. Οι υποψίες των αστυνομικών στρέφονται και σε έναν άλλο Αλβανό, γνωστό οπαδό του Παναθηναϊκού από τον Σύνδεσμο του Ζωγράφου, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για περιστατικά χουλιγκανισμού.

Τέλος, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο του περιστατικού την οπαδική ταυτότητα του υπόπτου, η οποία μάλλον του έπεσε από την τσέπη κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ