2017-11-14 10:15:04
Φωτογραφία για Η συγκινητική αφιέρωση των Σουηδών για την ιστορική πρόκριση
Οι Σουηδοί πανηγύρισαν με την ψυχή τους την πρόκριση στο Μουντιάλ μέσα στο άντρο της Ιταλίας όμως δεν ξέχασαν τον μεγάλο άτυχο του αγώνα, Γιάκομπ Γιόχανσον

Έγραψαν ιστορία! Η 13η Νοεμβρίου 2017 θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ποδοσφαιρική ιστορία της Σουηδίας καθώς σφράγισε το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ και θα δηλώσει παρούσα στη μεγάλη γιορτή μετά από 12 χρόνια απουσίας ενώ ταυτόχρονα προκάλεσε τεράστιο πατατράκ στους Ιταλούς αφήνοντάς τους εκτός τελικής φάσης μετά το 1958!

Οι Σκανδιναβοί, που κρατησαν το 0-0 στο "San Siro" (είχαν νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς) δεν ξέχασαν μάλιστα τον Γιάκομπ Γιόχανσον, τον άνθρωπο που τους έστειλε ουσιαστικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το γκολ που πέτυχε στο πρώτο ματς και ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στη ρεβάνς του Μιλάνου.

Έτσι, αφότου κώπασαν οι πανηγυρισμοί εντός γηπέδου όλοι μαζί πήγαν στα αποδυτήρια όπου έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία κρατώντας τη φανέλα του μέσου της ΑΕΚ, θέλοντας να του αφιερώσουν τη σπουδαία πρόκριση.

"Πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Ομαδική αφιέρωση στον Γιάκομπ Γιόχανσον μετά τη νίκη", ήταν η φράση που συνόδευε την φωτογραφία που ανέβηκε μετά την πρόκριση στον επίσημο λογαριασμό της εθνικής ομάδας της Σουηδίας στο Instagram...
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ