2017-11-14 10:47:36
Φωτογραφία για Το «σκοτεινό» παρελθόν της 26χρονης τοξικομανούς δολοφόνου, η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία
Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για το “σκοτεινό” παρελθόν της 26χρονης οροθετικής τοξικομανούς, που ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου έκοψε το νήμα της ζωής με μία μαχαιριά στον 35χρονο γείτονα της στην περιοχή του Ξηροπόταμου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, μία μετά την άλλη έρχονται στο φως οι αποκαλύψεις για την 26χρονη, που ήρθε στην Αθήνα από το νησί της Καλύμνου, απ’ όπου κατάγεται και στη συνέχεια συνέχισε την “αμαρτωλή” ζωή της και στην πόλη του Ηρακλείου.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η 26χρονη οροθετική ήταν ανάμεσα στις ιερόδουλες, που είχαν συλληφθεί το Μάιο του 2012 κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης της αστυνομίας στους δρόμους του “πληρωμένου έρωτα” στην Αθήνα, προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

ΝΥΣΤΑΖΟΥ Ιωάννα του Εμμανουήλ και της Χρυσής, γεν. 18-09-1991- Φωτο ΕΛ.ΑΣ -2012Η νεαρή γυναίκα, που πρόλαβε μέχρι τα 26 της χρόνια να έχει τόσο πλούσια παραβατική δράση, τότε είχε διαπιστωθεί, μετά από υγειονομικό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθησαν όλες οι συλληφθείσες, ότι ήταν φορέας του AIDS και μάλιστα ήταν ανάμεσα σε εκείνες, που είχαν δημοσιευθεί τα στοιχεία τους και οι φωτογραφίες τους.


Σε βάρος των γυναικών αυτών είχε τότε σχηματιστεί δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

Όπως αποδεικνύεται, η 26χρονη δε σταμάτησε τη δράση της κι έτσι διαμένοντας στο Ηράκλειο “ψάρευε” πελάτες είτε ως εργαζόμενη σε μπαρ είτε μέσω “ροζ” αγγελιών.

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήσαμε για το άρθρο,είναι απ αυτές που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία 5 Μαίου 2012, κατόπιν ειδικής εισαγγελικής διάταξης,για τα στοιχεία ταυτότητας των έξι  ιερόδουλων οι οποίες διαπιστώθηκε πως είναι φορείς του ιού Aids,προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία.
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ