2017-11-14 11:14:49
Φωτογραφία για Πολλαπλασιάζονται οι εκτρώσεις σε ανήλικες Ελληνίδες
Πάνω από 250.000 οι εκτρώσεις ετησίως στην Ελλάδα και 40.000 σε ανήλικες. 25% των εφήβων έχει νοσήσει από σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, πράγμα που στις γυναίκες επιφέρει συχνά και στειρότητα ή κινδύνους σε πιθανή εγκυμοσύνη.

Είναι γιατί δεν τους έχει μιλήσει ποτέ κανείς για προφυλάξεις και για την αντισύλληψη ή επειδή δύνανται να αντιμετωπίζουν την άμβλωση ως μία διαδικασία «ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε»; Σημειωτέον ότι και η άμβλωση μπορεί να επιφέρει στειρότητα ή εν γένει δυσκολίες σε μελλοντική κύηση.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Αλλά για να μην είμαστε άδικοι δε φταίνε οι νέοι. Φταίνε οι γονείς και οι δάσκαλοί τους. Κάποιος όμως πρέπει να την πληρώνει γι’ αυτό το κατάντημα. Και δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να μιλήσω για τη γενοκτονία που πραγματοποιείται. Δε θα μιλήσω γι’ αυτό, επειδή για κάποιους δεν πρόκειται για έμβρυο αλλά για... γονιμοποιημένο ωάριο. Και για κάποιους άλλους δεν είναι άνθρωπος κι ας διαθέτει από πολύ νωρίς όλα τα στοιχεία εκείνα που καθορίζουν την ανθρώπινη φύση.

Το «pro-life» vs «pro-choice» debate πάντως, πρέπει ν’ ανοίξει επιτέλους και θ’ ανοίξει. Κι αλίμονο σ’ αυτούς που θα αντιμετωπίσουν το ζήτημα με γνώμονα το πολιτικό κόστος.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ