2017-11-14 11:42:56
Φωτογραφία για Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για την επίσκεψη του Περιφερειάρχη
 Στις 3 Δεκεμβρίου 2016 ξεκίνησαν να λειτουργούν οι καινούριες υποδομές της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου που ως τότε λειτουργούσαν στο κέντρο της πόλης, στο κτίριο του ΠΙΚΠΑ. Η επιμονή και υπομονή της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής για ιδιόκτητο κτίριο μετά από πολλές και συνεχείς ενέργειες προς την περιφέρεια έφεραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. “Το όραμα έγινε πραγματικότητα” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ.

Χθες 13 Νοεμβρίου 2017 με την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα και τις διαπιστώσεις εκ μέρους του από τις ομολογίες παιδιών και γονέων, η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή άντλησε περισσότερες δυνάμεις για προσφορά.

Η συζήτηση της με τον κ. Περιφερειάρχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες ήταν εποικοδομητική καθώς υποσχέθηκε την συνεχή συνδρομή του για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της ΕΛΕΠΑΠ, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια είναι πάντα κοντά στα παιδιά και μάλιστα στα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.


Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα Απόστολο συνόδευσαν ο κ. Ιωάννης Λύτρας Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, ο κ. Νικόλαος Υφαντής Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Βασίλειος Αντωνόπουλος π. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διαχειριστικής Αρχής.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή η οποία σύσσωμη συμμετείχε στον διάλογο ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα και όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κόσμημα για την Αιτωλοακαρνανία.

 http://www.agriniopress.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ