2017-11-14 12:58:33
Φωτογραφία για Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. από γαλλικό κονβόι με προορισμό τα Εξάρχεια
Ενα κονβόι 10 περίπου οχημάτων (κυρίως τύπου "βαν") με " άγνωστες προμήθειες" που κατηύθηναν Γαλλοι αντιεξουσιαστές με προορισμό καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε τεράστια

αναστάτωση το βράδυ της Δευτέρας  στους επιτελείς της ΕΛΑΣ στην λεωφόρο Κατεχάκη και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αθήνας.

Σύμφωνα με αναφορές ΅Ελλήνων αξιωματούχων τα οχήματα αυτα εισήλθαν στην χώρα μας- το μεσημέρι της Δευτέρας- από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και κατευθύνθηκαν στην Αθήνα μέσω του οδικού άξονα Ιωαννίνων -Πατρών-Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Ελληνες κι αλλοδαπούς αντιεξουσιαστές τα οχήματα μεταφέρουν «αγαθά πρώτης ανάγκης» κυρίως για πρόσφυγες που διαμένουν σε καταλήψεις των Εξαρχείων.

Παραμένουν θολά πολλά σημεία της υπόθεσης καθώς δεν υπάρχουν  περισσότερες διασαφηνίσεις. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΕΛΑΣ θα υπήρχε έλεγχος των οχημάτων πιθανόν στην περιοχή της Κορίνθου, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται άλλη εξέλιξη.

Εντωμεταξύ τις τελευταίες ημέρες στην ΕΛΑΣ υπάρχει γενική επιφυλακή εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου με τον φόβο εκτεταμένων επεισοδίων. Η ανησυχία εντείνεται από το γεγονός ότι ήδη εντοπίζεται παρουσία δεκάδων ατόμων σε κτίριο του Πολυτεχνείου . 

tovima.gr - Βασίλης Λαμπρόπουλος
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ