2017-11-14 20:38:04
Φωτογραφία για Την απέρριψαν από 100 δουλειές. Τότε αποφάσισε να βγάλει ένα χαρακτηριστικό από το βιογραφικό της - Μετά από λίγες μέρες...
Αυτή η γυναίκα δυσκολεύτηκε πολύ να βρει δουλειά Κανείς δεν την δεχόταν για συνέντευξη μέχρι που αφαίρεσε κάτι από το βιογραφικό της.

Κανείς δεν δεχόταν αυτήν την γυναίκα για συνέντευξη σε δουλειά, μέχρι που αποφάσισε να αφαιρέσει ένα στοιχείο από το βιογραφικό της.

Η Shani Dhanda έχει ύψος 1 μέτρο και 17 εκατοστά. Για πολλά χρόνια όλοι την απέρριπταν στην προσπάθεια της να βρει δουλειά, λόγω του ύψους της. Έτσι, αποφάσισε να μην το περιλαμβάνει πια στο βιογραφικό της ώστε να της δοθούν ευκαιρίες.

Πάνω από 100 εταιρείες την είχαν απορρίψει. Μόλις όμως έβγαλε το ύψος της από τα χαρτιά της, αμέσως μια εταιρεία επικοινώνησε μαζί της για να έρθει σε συνέντευξη. Η ίδια τώρα δουλεύει τα τελευταία 7 χρόνια σε έναν οργανισμό και είναι υπεύθυνη οργάνωσης εκδηλώσεων. Κάνει αυτό που αγαπά και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τους συνεργάτες της.

«Όλοι με αντιμετώπιζαν σαν να ήμουν ανάπηρη. Το ότι είμαι κοντή δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να δουλέψω. Σήμερα δηλώνω ευτυχισμένη και χαίρομαι γιατί δουλεύω σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Ταλαιπωρήθηκα πολύ όμως για να το καταφέρω αυτό. Και φυσικά αν δεν είχα βγάλει το ύψος μου από το βιογραφικό μου, δεν θα τα είχα καταφέρει…», δηλώνει η ίδια.


Μάλιστα, η Shani Dhanda έχει αρνηθεί το δικαίωμα για ευέλικτες ώρες εργασίας λόγω του ύψους της. «Μπορώ να κάνω τα πάντα. Δεν έχω κανέναν περιορισμό και δεν θέλω οι άνθρωποι γύρω μου να με λυπούνται. Για αυτό και δεν κάνω χρήση του δικαιώματός μου».

Δείτε το βίντεο:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ