2017-11-15 09:01:20
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ
Νέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό σήμερα, Τετάρτη λόγω της στάσης εργασίας που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στο μετρό. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στο μετρό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 21:00 το βράδυ έως και το τέλος της βάρδιας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Σωματείου ΣΕΛΜΑ, οι εργαζόμενοι ζητούν να μην μπουν «οι αστικές συγκοινωνίες στον πάγκο του…. κέρδους και της ιδιωτικοποίησης», ενώ απευθύνουν αίτημα και για συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών. «Ζητάμε άμεση συνάντηση με τον υπουργό κ. Τσακαλώτο για την επίλυση του χρηματοδοτικού θέματος των αστικών συγκοινωνιών», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, το σωματείο των ηλεκτροδηγών ανέστειλε την εξαγγελθείσα για την Πέμπτη 24ωρη απεργία στο Μετρό. Όπως ανακοίνωσε, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, στην οποία παρευρέθηκε και η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, τέθηκε το πλαίσιο και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες επίλυσης του μείζονος θέματος της αναδρομικής αναγνώρισης των ασφαλιστικών εισφορών των ηλεκτροδηγών, για την κατηγορία των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων.

Οι εργαζόμενοι θεωρούν την παρέμβαση του υπουργείου Μεταφορών καθοριστική και ωφέλιμη για τη δρομολόγηση του αιτήματος και ως εκ τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ηλεκτροδηγών αποφάσισε την αναστολή της κινητοποίησης.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ