2017-11-15 14:49:46
Φωτογραφία για Έφτασε στη Ναύπακτο το λεωφορείο που είχε εγκλωβιστεί στα ορμητικά νερά στην Αθηνών -Κορίνθου. Δηλώσεις επιβατών. Βίντεο!
                Πριν λίγα λεπτά έφτασε στη Ναύπακτο το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας που είχε εγκλωβιστεί στην Αθηνών -Κορίνθου. Οι επιβάτες του είναι καλά στην υγεία τους όμως ήταν  εξαντλημένοι από την πολύωρη ταλαιπωρία τους στο δρόμο ΒΙΝΤΕΟ         Να θυμίσουμε ότι το  συγκεκριμένο λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Ναύπακτος και στο ύψος της Ελευσίνας ακινητοποιήθηκε από τα νερά τα οποία έφτασαν μέχρι το ύψος των σκαλοπατιών του λεωφορείου και χρειάστηκε και σε αυτό όπως και στο άλλο της Αχαΐας η παρέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.....

     Σύμφωνα με όσα μας είπαν και αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας προπορευόταν από αυτό του ΚΤΕΛ Αχαΐας που δυστυχώς σκεπάστηκε από τα νερά .  Οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Αχαΐας τους μετέφερε στο Ρίο ο Ναυπάκτιος οδηγός  και στη συνέχεια στο ΚΤΕΛ Αχαΐας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είναι  όλοι καλά στην υγείας τους.

      Το Nafpaktia news.gr βρέθηκε στο ΚΤΕΛ Ναυπάκτου κατά την ώρας άφιξης του λεωφορείου και σας παρουσιάζει παραπάνω αποκλειστικές δηλώσεις όσων επιβατών ήθελαν για το περιστατικό.

Δείτε ρεπορτάζ από το σημείο:

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Πηγή: http://www.nafpaktianews.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ