2017-11-15 15:32:25
Φωτογραφία για Γ.Λούλης: Η μεταπολίτευση δεν έκλεισε τον κύκλο της
Το χαμηλού επιπέδου πολιτικό προσωπικό της χώρας, σε συνθήκες ακραίας πόλωσης και κρίσης στην Ελλάδα, πιστοποιεί ότι ο κύκλος της μεταπολίτευσης δεν έχει κλείσει ακόμη, λέει ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης, στο Ράδιο 98,4 και στο Γιώργο Σαχίνη, με αφορμή το νέο του βιβλίο: «Στις ρίζες του κακού. Πώς και γιατί εκτροχιάστηκε η μεταπολίτευση».

Ο ίδιος αναφερόμενος σε πρόσωπα πολιτικών από το 1974 μέχρι σήμερα , εκτιμά και με ποιο κλίμα θα δοθεί η μάχη των επόμενων εκλογών και εξηγεί γιατί κατά την γνώμη του, η κρίση σήμερα , έχει τις ρίζες της σε προπατορικά αμαρτήματα, όλης της περιόδου της μεταπολίτευσης.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας
geopolitics
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ