2017-11-16 08:03:43
Φωτογραφία για Σε δίκη Αιγύπτια τραγουδίστρια επειδή έκανε... αστείο για τον Νείλο
Είπε ότι δεν θα έπινε νερό από τον ποταμό για να μην κολλήσει σχιστοσωμίαση - «Καλύτερα

να πιω Evian»Σε δίκη αναμένεται να οδηγηθεί στην Αίγυπτο μια τραγουδίστρια η οποία αστειεύτηκε με τον ποταμό Νείλο!

Η Sherine Abdel Wahab ήταν σε συναυλία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όταν ένας θεατής της ζήτησε να τραγουδήσει την επιτυχία της «Έχεις πιει ποτέ από το Νείλο;», ένα τραγούδι που έχει γίνει επιτυχία στην χώρα των Φαραώ καθώς συνδέει την αγάπη για τον ποταμό με την αγάπη στην Αίγυπτο.

«Όχι, θα πάθεις σχιστοσωμίαση! Καλύτερα να πιείς Evian» απάντησε η τραγουδίστρια αναφερόμενη στην πάθηση που είναι συχνή στην Αίγυπτο και προκαλεί από τα μολυσμένα νερά λόγω των σαλιγκαριών του γλυκού νερού.

Κρούσματα της συγκεκριμένης πάθησης έχουν εντοπιστεί και σε μούμιες που χρονολογούνται πριν από 5.000 χρόνια με την κυβέρνηση της Αιγύπτου το 2016 να ανακοινώνει μέτρα ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων για την αντιμετώπισή της.


Σε βάρος της τραγουδίστριας έχουν υποβληθεί δύο μηνύσεις στις οποίες μεταξύ άλλων κατηγορείται από δικηγόρο ότι «προσέβαλε το αιγυπτιακό κράτος».

Η δίκη προγραμματίστηκε για τις 23 Δεκεμβρίου με την τραγουδίστρια να κατηγορείται για διασπορά ψευδών φημών που στόχο έχουν να διαταράξουν την ασφάλεια και να διασπείρουν τον τρόμο.

Λόγω του σάλου που δημιουργήθηκε η Αιγυπτιακή Ένωση Ραδιοφώνων και Τηλεόρασης αποφάσισε να βάλει «εμπάργκο» στα τραγούδια της 37χρονης Sherine Abdel Wahab αν και πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες στην Αίγυπτο.

Η ίδια ζήτησε συγγνώμη, έκανε λόγο για ένα «χαζό αστείο» και υποστήριξε ότι δεν θυμάται να έκανε αυτό το σχόλιο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ