2017-11-16 09:19:12
Φωτογραφία για Φιλόδοξο ξεκίνημα στο Ντουμπάι για το ελαφρύ μαχητικό M-346FA
Το M-346FA (Fighter Attack) αποτελεί την έκδοση ελαφρού μαχητικού του πετυχημένου ιταλικού εκπαιδευτικού αεροσκάφους M-346 Master, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο αεροπορικό σόου του Ντουμπάι.

Το M-346FA μπορεί να αναλάβει αποστολές εγγύς υποστήριξης και προσβολές εδάφους με έξυπνα όπλα. Πολλές αεροπορίες σε όλο τον κόσμο έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του αεροσκάφους, που μπορεί να αξιοποιηθεί ως αναγνωριστικό και ελαφρύ μαχητικό.

Τα χαρακτηριστικά του είναι που καθιστούν το M-346FA εξαιρετικό αεροσκάφος και για τους δύο ρόλους και μάλιστα με χαμηλό κόστος. Διαθέτοντας επτά εξωτερικούς πυλώνες ανάρτησης οπλισμού, το M-346FA είναι ικανό να εκτελεί κάθε είδους αποστολή, από αναγνώριση μέχρι αερομαχία.

Η ιταλική Leonardo ειδικεύεται στην κατασκευή εκπαιδευτικών αεροσκαφών. Ήδη το εκπαιδευτικό της Μ-345 χρησιμοποιείται από την ιταλική Αεροπορία. Το δε Μ-346FA παρέχει επιπλέον δυνατότητες.

Σε συνδυασμό μάλιστα με τον εξομοιωτή (simulator) της εταιρίας στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου συστήματος εκπαίδευσης εδάφους (GBTS: Ground Based Training System), τα δύο αεροσκάφη μπορούν να αξιοποιηθούν απόλυτα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ