2017-11-17 06:13:00
Φωτογραφία για Νεες καταγγελίες κατά του Κέβιν Σπέισι
Το θέατρο Old Vic του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα ότι συγκέντρωσε 20 προσωπικές μαρτυρίες-καταγγελίες για "οχληρή συμπεριφορά" από τον αμερικανό ηθοποιό Κέβιν Σπέισι, καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου μεταξύ 2004 και 2015.

Στο τέλος μιας εσωτερικής έρευνας που διεξήχθη από γραφείο νομικών κατ΄απαίτηση του θεάτρου Old Vic, συγκεντρώθηκαν "20 προσωπικές μαρτυρίες για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Κέβιν Σπέισι", για την περίοδο από το 1995 έως το 2013, ανακοίνωσε το θέατρο.

Οι κατηγορίες αφορούν την περίοδο από το 1995 έως το 2013, η πλειονότητα αυτών αφορά ενέργειες που φέρεται να έλαβαν χώρα πριν από το 2009.

Η έρευνα κατέληξε επίσης στο συμπέρασμά ότι η "παγκόσμια φήμη" του αμερικανού ηθοποιού και "η θέση που κατείχε στο Old Vic εμπόδισαν τους ανθρώπους και κυρίως τους νεαρούς εργαζόμενους και τους νεαρούς ηθοποιούς να αισθανθούν ότι μπορούσαν να μιλήσουν ή να ζητήσουν βοήθεια".


"Είναι σαφώς απαράδεκτο και το Old Vic ζητεί ειλικρινά συγνώμη που δεν δημιούργησε ένα περιβάλλον ή μια νοοτροπία όπου οι άνθρωποι θα αισθάνονταν ότι μπορούν να μιλούν ελεύθερα", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Το Old Vic υπογραμμίζει ότι οι καταγγελίες αυτές δεν έγιναν εκείνη την εποχή, εκτός από μια, και ότι "δεν κατέστη δυνατόν να εξακριβωθεί" η ακρίβεια τους.

Το λονδρέζικο θέατρο είχε κατηγορηθεί ότι έκλεινε τα μάτια όσον αφορά τη συμπεριφορά του αμερικανού ηθοποιού.

Στο μεταξύ η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε στις αρχές Νοεμβρίου την έναρξη διενέργειας έρευνας σε σχέση με μια κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης που διαπράχθηκε το 2008 στο Λονδίνο από έναν άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο SkyNews ήταν ο Σπέισι.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ