2017-11-17 08:57:50
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για τον Άδωνι Γεωργιάδη
Γιατί αναγκάστηκε να σταματήσει το αγαπημένο του επάγγελμα ο Άδωνις Γεωργιάδης; «Μετά από ώριμη σκέψη έλαβα την απόφαση να σταματήσω τις τηλεπωλήσεις» τουίταρε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από τις σκληρές κριτικές που δέχθηκε για το…νανογιλέκο που πουλούσε στις εκπομπές του.

Εχθεές, με μια μακροσκελη ανάρτησή του στο Facebok, απάντησε στους επικριτές του και σήμερα -στη τηλεοπτική εκπομπή του – ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε πως έχει λάβει την απόφαση να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις.

Μάλιστα, αιτιολόγησε την απόφαση του λέγοντας ότι δέχεται κριτική ως πολιτικός λόγω των τηλεπωλήσεων – δουλειά που κάνει από το 1999, ως μέσο βιπορισμό, για την οποία είναι περύφανος.

«Να δω τι άλλο θα βρουν να μου λένε τώρα» καταλήγει στο tweet του.

Μετά από ώριμη σκέψη έλαβα την απόφαση να σταματήσω τις τηλεπωλήσεις. Να δω τί άλλο θα βρουν να μου λένε τώρα Στην χθεσινή του ανάρτηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε το προϊόν που πουλά στην εκπομπή του και τόνισε:


«Ναι λοιπόν Σταυρώστε με ελεύθερα διότι ασχολούμαι με το εμπόριο και τις πωλήσεις και αυτό μάλλον απαγορεύεται ή δεν θεωρείται αρκετά σοβαροφανές για την πολιτική, αλλά φίλοι μου εγώ δεν έκρυψα ποιος είμαι, υπερασπίζομαι την ελεύθερη οικονομία και δεν θεωρώ τις πωλήσεις ντροπιαστική δουλειά.

Και ναι θα μάχομαι να επιβιώνω μόνος μου με τις δυνάμεις μου και να μην έχω ανάγκη κανέναν και έτσι ως πολιτικός να σας είμαι χρησιμότερος διότι δεν θα με κρατάει κανένας από πουθενά».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ