2012-05-25 20:26:54
Φωτογραφία για Σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε o Σταύρος Αδαμίδης!
Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών με αναστολή.

Σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα ο Σταύρος Αδαμίδης, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών!

Σε βάρος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ασκήθηκε δίωξη για μη καταβολή εργατικών εισφορών για υπαλλήλους της Empire A.E. (της εταιρείας που διαχειρίζεται τα εμπορικά της ΠΑΕ), στην οποία παραμένει πρόεδρος ακόμη και σήμερα, καθώς ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν δέχθηκε να τον αντικαταστήσει και στο ΔΣ της συγκεκριμένης εταιρείας, παρά μόνο στην ΠΑΕ.

Το ζήτημα προέκυψε όταν η Empire A.E. "έχασε" κάποιες ρυθμίσεις που είχαν γίνει με το ΙΚΑ, με αποτέλεσμα ο Αδαμίδης να βρεθεί κατηγορούμενος και τελικά να καταδικαστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με αριθμό απόφασης 49435.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δικάστηκε (και καταδικάστηκε) ερήμην.

Στο άκουσμα της είδησης, αρκετοί πρώην συνεργάτες του επικοινώνησαν με τον Αδαμίδη, ο οποίος τους μετέφερε ότι στην παρούσα φάση δεν βρίσκεται σε ισχύ ένταλμα σύλληψης, πράγμα λογικό αφού στην ποινή του υπάρχει τριετή αναστολή, ενώ έχει καταθέσει έφεση επί της απόφασης και εν αναμονή της εκδίκασής της προσπαθεί να βρει λύση για να πληρωθούν οι δόσεις της ρύθμισης που εκκρεμούν. Το συνολικό ποσό της οφειλής, ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ