2012-05-25 20:30:25
Φωτογραφία για Μπόλονι φεύγει, Δώνης προ των πυλών!
Με απόφαση του Ζήση Βρύζα, ο Λάζλο Μπόλονι αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ! Διαπραγματεύσεις για την αποζημίωση, πιο κοντά από ποτέ ο Γιώργος Δώνης!

Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Λάζλο Μπόλονι χώρισαν οριστικά το απόγευμα της Παρασκευής. Με προσωπική του απόφαση ο Ζήσης Βρύζας έβαλε τέλος στις συζητήσεις και ενώ οι δύο πλευρές έδειχναν να τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται διαφορετική φιλοσοφία από εκείνη του Ρουμάνου προπονητή και κάπως έτσι έπεσε η αυλαία στην συνεργασία των δύο πλευρών. Αυτή την ώρα οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» έχουν συνάντηση με τους εκπροσώπους του Μπόλονι, ώστε να ρυθμιστεί το ζήτημα της αποζημίωσης. Εξάλλου ο πρώην-πλέον- τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.

Προ των πυλών ο Δώνης!

Από κει και πέρα, φαίνεται πως η... επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας έχει όνομα και επώνυμο. Αυτό του Γιώργο Δώνη. Είναι γνωστό πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε προφορική συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος περίμενε πρόταση τόσο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης όσο και από τον Παναθηναϊκού σε περίπτωση που αποχωρούσε ο Φερέιρα. Πλέον, ο πάγκος του «δικεφάλου» είναι... ορφανός και ο Δώνης φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επαφή με Δώνη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επαφή με Δώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ